25 nov. 2015 | 10:35

Noul Viber te lasă să ștergi definitiv orice mesaj trimis

ACTUALITATE
Noul Viber te lasă să ștergi definitiv orice mesaj trimis

Cea mai nouă versiune a popularei aplicații de VoIP și chat, Viber vă permite acum să ștergeți un mesaj trimis atât de la voi, cât și de pe aparatul destinatarului.

În urmă cu mulți ani, Viber s-a numărat printre primele aplicații de iPhone care vă permiteau să purtați conversații similare cu un apel telefonic folosind conexiunea voastră de date. La această oră, se axează în egală măsură pe trimiterea de mesaje text, iar noua versiune introduce o funcție de care aveți foarte mare nevoie.

Majoritatea aplicațiilor de mesagerie vă permit să ștergeți un mesaj trimis anterior. Din păcate, acela nu va dispărea decât din conversația pe care o vedeți voi în fața ochilor, nu și din fața destinatarului. Viber implementează același concept dar într-o manieră mult mai eficientă. Similar cu ceea puteți face pe BlackBerry Messenger, folosind noua variantă de Viber vă puteți ,,lua” un mesaj înapoi. Dacă folosiți Viber 5.6.5, un mesaj trimis poate fi șters complet, atât de pe telefonul vostru, cât și al destinatarului, iar dacă respectivul nu l-a văzut deja, aveți și mai mult de câștigat. Oricum, procesul de ștergere nu lasă nici o urmă, dar dacă cineva l-a citit deja, răul a fost făcut și utilitatea gestului scade semnificativ.

Tot prin intermediul acestei noi versiuni de Viber, câștigați abilitatea de a atașa unei conversații fișiere de diverse feluri, de la documente de orice fel până la prezentări PowerPoint.Dacă mai aveți persoane în agendă care nu folosesc Viber, vă este mult mai ușor să-i îndemnați să-l instaleze din meniul More. În cazul în care sunteți utilizatori de iDevice-uri, puteți trimite fișiere direct din iCloud Drive și puteți răspunde la un mesaj rapid din notificarea de pe ecranul principal sau din căutarea Spotlight.

Pentru a instala noul Viber, pe iOS și Android, folosiți aceste link-uri de iTunes App Store și Google Play.
viber_update

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele