08 iul. 2015 | 12:54

Noile poze cu cel mai subțire telefon produs de Samsung

ACTUALITATE
Noile poze cu cel mai subțire telefon produs de Samsung

Cele mai noi imagini cu Samsung Galaxy A8 ne prezintă cel mai subțire telefon al coreenilor din toate unghiurile.

Deși nu va avea specificații demne de un flagship, Samsung Galaxy A8 este unul dintre cele mai așteptate telefoane ale producătorului din Coreea de Sud. Acum, la câteva zile distanță de la apariția unui videoclip de tip hands-on, avem parte de noi imagini cu respectivul telefon. După cum menționează site-ul Geeky Gadgets, fotografiile indică prezența unui senzor pentru recunoașterea amprentelor implementat pe Samsung Galaxy A8.

Cel mai subțire telefon produs de Samsung va avea un ecran aproape la fel de mare precum cel de pe Samsung Galaxy Note 4, cu o diagonală de 5, 66 inci, care va suporta o rezoluție de 1.920 x 1.080 de pixeli. Procesorul va fi un octa-core Qualcomm Snapdragon 615 și va funcționa alături de 2GB RAM. Samsung Galaxy A8 va avea o capacitate de stocare a datelor de 32GB, cărora li se vor putea adăuga alți 128GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD.

Camera frontală va avea 5 megapixeli, în timp ce senzorul ISOCELL de pe spate va beneficia de 16 megapixeli. Din câte se pare, Samsung Galaxy A8 va fi lansat la început în China, însă nu există informații în legătură cu prețul pe care îl va avea.