29 sept. 2015 | 17:24

Încă o rundă de reduceri eMAG înainte de Black Friday: cele mai interesante produse

FEATURE
Încă o rundă de reduceri eMAG înainte de Black Friday: cele mai interesante produse

Reducerile săptămânii la eMAG vizează câteva dintre cele mai performante produse din oferta magazinului.

Black Friday este din ce în ce mai aproape, însă până atunci, puteți beneficia de oferte extrem de atrăgătoare pe pe care vi le oferă cei de la eMAG. Reducerile săptămânii de această dată includ o serie de dispozitive pe care nu aveam cum să le ignorăm. Pe lângă televizoare, telefoane și tablete, avem parte și de oferte la produsele Apple.

Astfel, dacă vă achiziționați un produs Apple în valoare de cel puțin 2.000 de lei în 24 de rate, veți primi un card cadou cu o valoare echivalentă unei rate.

Apple MacBook Pro 13 la reduceri eMAG

Apple MacBook Pro 13 beneficiază de un superb ecran de 13,3 inci cu o rezoluție de 2.560 x 1.600, care ascunde sub el un procesor Intel Core-i5 de 2,7GHz, 8GB RAM și 128GB SSD. Din păcate, acesta nu este dotat cu o placă video dedicată, astfel că va trebui să vă mulțumiți cu cea integrată Intel Iris Graphcis 6100. Dispozitivul Apple se găsește la un preț bun AICI.

Reduceri eMAG Apple MacBook Pro 13

SSHD Seagate Hibrid 1TB

Tehnologia SSHD folosește ultra-rapidul NAND Flash (același folosit în SSD-uri) pentru a mari performantele sistemului. Cu o capacitate de 1TB și o rata de transfer SATA de 600MB/s, acest hard-drive poate fi achiziționat de AICI.

Reduceri eMAG SSHD Seagate

Allview P6 Energy la reduceri eMAG

Allview P6 Energy este un telefon ideal pentru cei care își doresc să fie cât mai productivi, fiind dotat cu o baterie de 5.000mAh, dar și cu două sloturi SIM. La nevoie, acest poate fi chiar folosit pentru a reîncărca alte dispozitive. Din punct de vedere al specificațiilor, avem de-a face cu un ecran HD de 5 inci, un procesor quad-core de 1,3GHz, 1GB RAM și 8GB pentru stocarea datelor. De asemenea, camera foto principală are 8 megapixeli, iar cea frontală, 2 megapixeli. Vă puteți cumpăra acest terminal la un preț foarte bun de AICI.

reduceri eMAG Allview P6 Energy

Asus Nvidia GeForce GTX 960 OC Strix

Placa video GeForce GTX 960 OC Strix de la Asus are 2GB GDDR5, la o frecvență de 7.200MHz. Aceasta suportă atât DirectX 12, cât și OpenGL 4.4 și poate fi achiziționată la un preț avantajos de AICI.

reduceri eMAG Placa Video Asus Strix

Sony Bravia 32W705C la reduceri eMAG

Pe lângă tehnologia Clear Phase, care are rolul de a regla fin răspunsul în frecvență al boxelor pentru sunete mai echilibrate, televizorul Sony include și funcția USB HDD REC, care permite înregistrarea temporizată printr-o singură atingere a unei transmisiuni digitale pe orice HDD cu USB cu capacitate de pana la 2 TB. Sony Bravia 40R450C are un ecran FULL HD de 80 de centimetri, patru porturi HDMI, două porturi USB 2.0 și se găsește la un preț foarte bun AICI.

Reduceri eMAG televizor Sony Bravia

Asus ZenPad 8.0 Z380C-1B043A

Tableta Asus ZenPad 8.0 include un procesor Intel Atom x3-C3200 Quad-Core de 1.2GHz, 2GB RAM și 16GB pentru stocarea datelor personale. Din punct de vedere al conectivității, veți avea parte, printre altele, de Wi-Fi și Bluetooth 4.0. Tableta rulează sistemul de operare Android 5.0 Lollipop și este disponibilă la un preț foarte bun AICI.

Reduceri eMAG Asus ZenPad

Allview X2 Soul Mini la reduceri eMAG

Lansat inițial sub numele de Gionee Elife S5.1, Allview X2 Soul Mini a fost pentru o perioadă cel mai subțire telefon din lume. Cu o grosime de doar 5,1 milimetri, acesta era la mare distanță de orice alt smartphone de pe piață. Lista de specificații include un ecran HD de 4,8 inci, un procesor MediaTek MT6592 octa-core, cu 8 nuclee de 1,7 GHz și un procesor grafic Mali-450MP4.

Pe lângă acestea, mai găsim 1GB RAM și 16 GB spațiu de stocare pentru datele personale. Din păcate, Allview X2 Soul Mini nu este dotat și cu un slot pentru carduri microSD, așa că va trebui să va mulțumiți cu capacitatea internă. Camera foto principală este un de 8 megapixeli, iar cea secundară este una de 5 megapixeli. Allview X2 Soul Mini are unul dintre cele mai bune raporturi calitate/preț și este disponibil la un preț avantajos AICI.

Allview X2 Soul Mini

Samsung GALAXY S6

Samsung Galaxy S6 are un ecran de 5,1 inch și rezoluție QHD, deținând la un moment dat recordul pentru cel mai mare număr de pixeli per inci. Asta nu spune multe, dar vom intra în amănunte în scurt timp. Sub ecran găsim un procesor Exynos 7420, pe 64 de biți și cu opt nuclee, ”cules din grădina” Samsung, o memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare care variază între 32 și 128GB. Samsung Galaxy S6 este disponibil AICI.

samsung galaxy s6 la reducere

Allview Viva Q10 Pro la reduceri eMAG

Allview Viva Q10Pro este o tabletă accesibilă din punct de vedere financiar, care poate rula unele dintre cele mai noi jocuri. Lista de specificații include un procesor Quad-Core cu o frecvență de 1,0GHz, 2GB RAM și 16GB pentru stocarea datelor. Viva Q10 Pro este dotată cu un ecran de 9,7 inci, rulează Android 4.4 KitKat și poate fi achiziționată de AICI.

reduceri eMAG Allview Viva

ASUS ZenFone Selfie ZD551KL

Dacă nu ați fost satisfăcuți de performanțele camerei frontale de pe modelul standard ZenFone 2, atunci puteți opta pentru varianta ZenFone Selfie. Desenând cu degetul litera S pe ecran veți porni foarte rapid camera pentru selfie-uri, aceasta din urmă având nu mai puțin de 13 megapixeli. În rest, telefonul ascunde sub ecranul Full HD de 5,5 inci un procesor Qualcomm Snapdragon 615 de 1,5GHz, 3GB RAM și 32GB pentru stocarea datelor. Acesta vine dotat și cu o baterie de 3.000mAh și se găsește la ofertă AICI.

Reduceri eMAG Asus ZenFone Selfie