02 feb. 2015 | 12:04

HTC One M9 ar putea fi lansat alături de un Desire cu specificații de top

ACTUALITATE
HTC One M9 ar putea fi lansat alături de un Desire cu specificații de top

Cele mai noi informați apărut ne indică faptul că HTC are de gând să introducă pe piață un Desire cu specificații demne de un flagship.

Atunci când au apărut specificațiile acestui telefon pe internet, majoritatea oamenilor au crezut că este vorba despre HTC One M9, viitorul flagship al taiwanezilor. Cu toate acestea, se pare că nu avem de-a face aici cu un device din seria One, ci cu unul din seria Desire. Este vorba despre HTC A55 și putem spune cu siguranță cu acesta arată (doar pe hărtie, până acum) ca un flagship adevărat.

HTC A55 a fost descoperit prima oară pe pagina de Twitter a utilizatorului @upleaks. Conform listei de specificații, smartphone-ul va avea un ecran de 5,5 inci cu rezoluție QHD de 2.560 x 1.440 de pixeli, un procesor octa-core pe 64 de biți MediaTek MT6795 cu opt procesoare de 2 GHz și 3GB RAM. De asemenea, vom avea de-a face cu 32 GB capacitate de stocare a datelor și o baterie de 3.000 mAh. Ca sistem de operare, HTC A55 va rula Android 5.0 Lollipop cu Sense 7 .

Camera foto principală ar putea fi una de 20 de megapixeli, iar cea secundară ar putea fi una de 13, sau de 4, folosind tehnologia Ultrapixel. Cei de la Phonearena menționează că procesorul MediaTek este capabil să înregistreze videoclipuri Full HD la 480 FPS, o frecvență de două ori mai mare decât cea a camerei de pe iPhone 6. HTC A55 ar putea fi lansat pe piață chiar în cursul acestei luni, urmând chiar să înlocuiască HTC Hima Ace, însă rămâne de văzut dacă zvonurile se vor adeveri.