20 iul. 2015 | 14:18

Cele mai noi poze cu Samsung Galaxy Note 5 vin de pe Amazon

ACTUALITATE
Cele mai noi poze cu Samsung Galaxy Note 5 vin de pe Amazon

Cele mai interesante poze cu Samsung Galaxy Note 5 au apărut de curând pe Amazon și ne prezintă niște detalii foarte interesante.

Nu este prima oară când un producător de carcase ne oferă imagini cu un telefon Samsung înainte de lansarea. Cu ceva timp în urmă, în luna februarie a acestui an, modelul Galaxy S6 a apărut mai devreme pe internet grație unei astfel de companii. Samsung Galaxy Note 5 are parte acum de aceeași neșansă. Zilele trecute, cei de la Ringke au publicat o serie de imagini cu viitoarele lor carcase, evidențiind astfel un detaliu interesant în legătură cu mult așteptatul phablet Samsung.

Stylus-ul S Pen este unul dintre cele mai cunoscute elemente ale telefoanelor din seria Galaxy Note. Până în prezent, eliberarea acestuia din compartimentul său era efectuată manual, însă acum, coreenii ar putea implementa un sistem de automat. După cum se poate vedea în poze, stylus-ul nu poate fi accesat în modul clasic.

În cazul în care nu recurg la varianta menționată mai devreme, cei de la Samsung ar putea folosi un sistem ”push to release”, fiind necesară apăsarea stylus-ului pentru a-l scoate. Desigur, nu putem fi siguri că telefonul va arăta precum în imaginile de mai sus. După cum menționează și site-ul Pocket-Lint, în trecut, producătorii de carcase au mai publicat astfel de imagini bazându-se pe zvonuri și mici indicații primite de la companii care lansează dispozitive.