13 iun. 2015 | 12:00

Apple Watch 2 ar putea fi lansat mai devreme decât crezi

ACTUALITATE
Apple Watch 2 ar putea fi lansat mai devreme decât crezi

Conform unui zvon apărut recent pe internet, următorul ceas de la Apple ar putea fi lansat mai devreme decât te așteptai.

Apple Watch, în ciuda review-urilor bune, a avut parte atât de laude, cât și de critici din partea utilizatorilor. În timp ce unii lăudau coroana digitală și ecosistemul relativ bogat de aplicații, alții susțineau că dispozitivul este lipsit de utilitate, din moment ce toate funcțiile sale pot fi îndeplinite și de un telefon. Trebuie menționat că Apple Watch a fost, însă, primul dispozitiv de acest fel al companiei din Cupertino. În această situație mulți oameni deja așteaptă succesorul acestuia.

La un moment dat, se spunea despre Apple Watch 2 că ar urma să fie lansat în ultima parte a acestui an. Site-ul GForGames susține, însă că noul ceas ar putea apărea în cursul anului următor. Mai mult decât atât, ecranele viitoarelor dispozitive purtabile ar urma să fie fabricate în totalitate de către LG. Aceasta este o decizie interesantă din partea Apple, mai ales dacă luăm în considerare faptul că până la acest moment compania din Cupertino a apelat întotdeauna la furnizori multipli.

Rămâne de văzut ce elemente noi va introduce Apple odată cu lansarea noului dispozitiv purtabil pe piață. Apple Watch este disponibil în două versiuni: de 38 și 42mm, primul având un ecran de 1,32 inci, pe când la al doilea ajunge la 1,5 inci. Rezoluțiile fluctuează puțin, fiind de 340×270 pixeli pe primul și de 390×312 pixeli pe cel de-al doilea. Review-ul complet îl puteți citi aici, iar ceasul îl puteți cumpăra de AICI.