14 mai 2014 | 13:30

Watch Dogs primeşte un nou trailer şi noi lămuriri legate de grafică [VIDEO]

VIDEO
Watch Dogs primeşte un nou trailer şi noi lămuriri legate de grafică [VIDEO]

Deşi au existat multe dezbateri legate de performanţa Watch Dogs pe console, acestea au fost lămurite acum de către Ubisoft.

ubisoft watch-dogs-screen ps4 full hd 1080p

va fi lansat global pe 27 mai pe PC, Xbox 360, Xbox One, PS3 şi PS4. Cu aproximativ două săptămâni până la acea dată, cei de la Ubisoft au decis să mai facă public un trailer care să ne impresioneze în egală măsură prin grafică şi poveste. Creatorii Watch Dogs sunt încrezători că au creat o experienţă perfectă când vine vorba de combinaţia dintre un număr generos de misiuni şi explorarea unui oraş imens precum Chicago.

Tot acum, pentru că au existat multe întrebări legate de calitatea experienţei de gaming pe consolele next-gen, producătorii au făcut publice toate detaliile de care aveţi nevoie. În cazul în care achiziţia unei console, în cazul vostru, era legată de abilitatea acesteia de a rula Watch Dogs, se pare că ar fi mai bine să vă orientaţi către PS4. Deşi ambele unelte de gaming vor rula jocul la 30 de cadre pe secundă, pe PS4 îl veţi putea experimenta la o rezoluţie de 900p, în timp ce pe Xbox One veţi fi limitat la 792p. Ideal ar fi să vă jucaţi noul Watch Dogs la rezoluţie Full HD 1080p cu 60 de cadre pe secundă, din pacate doar posesorii de PC-uri cu plăci grafice high end vor putea trăi respectiva experienţă.

Aceste detalii au fost făcut publice la mai puţin de 24 de ore după ce cei de la Sony, într-un mod eronat, au publicat pe pagina companiei că la rezoluţie Full HD şi 60 de cadre pe secundă. În momentul în care citiţi aceste rânduri, respectiva pagină a fost modificată, ca o urmare a ,,revelaţiilor” de mai sus.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele