13 mai 2014 | 13:55

Oficial: Watch Dogs va arăta cel mai bine pe Sony PS4

ACTUALITATE
Oficial: Watch Dogs va arăta cel mai bine pe Sony PS4

Posesorii de console Microsoft nu vor fi fericiţi să afle că noul joc Ubisoft, Watch Dogs va avea pe PS4.

ubisoft watch-dogs-screen ps4 full hd 1080p

Pentru că sunt realizate independent, consolele de gaming vin cu diferite configuraţii hardware şi diverse optimizări pe partea de software. Din acest motiv, chiar şi în cazul titlurilor cross-platform, este aproape imposibil pentru un dezvoltator să creeze un joc identic pentru fiecare consolă disponibilă pe piaţă. În mare parte creaţiile sunt similare, indiferent dacă le jucaţi pe un Xbox sau un PlayStation. Uneori însă, diferenţele sunt atât de semnificative încât este evident că posesorii unor anumite console sunt dezavantajaţi.

Printre excepţiile amintite mai sus se pare că se află şi , unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale acestui an, iar posesorii de PS4 sunt cei avantajaţi. ,,Lumea din Watch Dogs prinde viaţă pe PS4 cu cea mai bună grafică pe orice consolă şi misiuni exclusive disponibile doar pe PlayStation. Hack-uiţi orice în timp ce exploraţi ascunzişurile din Chicago şi experimentaţi Watch Dogs într-un mod pe care doar PS4 îl poate oferi, la 60 de cadre pe secundă şi 1080p.”

Comunicatul de mai sus a fost făcut public de către Sony şi, deşi este foarte puţin probabil ca japonezii să deformeze adevărul, informaţiile ar trebui confirmate şi de către Ubisoft, iar acest eveniment nu a avut încă loc. Cu toate că performanţa grafică a consolei Sony nu poate fi contestată sau lăudată în acest caz particular, un lucru este sigur. Dacă veţi achiziţiona Watch Dogs pentru PS4, veţi beneficia de patru misiuni exclusive, un skin exclusiv şi un ,,hacking boost pack”. Să fie oare la mijloc un contract de exclusivitate între Ubisoft şi Sony?

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele