22 sept. 2014 | 07:38

Un nou test extrem: iPhone 6 Plus în azot lichid [VIDEO]

ACTUALITATE
Un nou test extrem: iPhone 6 Plus în azot lichid [VIDEO]

Cu toate că acceptăm ideea unui iPhone 6 dat de pământ de dragul experimentului, parcă nu înţeleg de ce l-ai băga în azot lichid.

apple iPhone 6 plus azot lichid

Cei de la , un grup de pasionaţi de armament şi gadgeturi care în trecut , Mac-uri şi iDevice-uri, au luat în vizor noul iPhone 6.

Dacă tot vă este greu să achiziţionaţi un iPhone 6, pentru simplul fapt că în România nu a fost încă adus în mod oficial de nici un operator de telefonie, merită parcă să vedeţi în ce mod poate fi spulberat noul smartphone Apple.  În orice caz, dacă aţi încleştat dinţii şi vi s-a rupt un pic inima când aţi văzut un iPhone nou dat de pământ, este foarte probabil ca acest clip să nu fie pentru voi.

Reţeta aplicată mai jos este cât se poate de simplă. Se ia un iPhone 6 Plus şi se toarnă azot lichid peste el pentru a-l transforma într-o creaţie incredibil de casantă. Când acesta a îngheţat complet, folosind un baros, telefonul este spulberat în slow motion de dragul vizualizărilor pe YouTube. În cazul în care nu v-am convins prin descriere, rezultatul este impresionant.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele