01 iun. 2014 | 09:10

Cât de rezistent e un Mac Pro la explozibil? [VIDEO]

ACTUALITATE
Cât de rezistent e un Mac Pro la explozibil? [VIDEO]

Cei de la , în cel mai recent experiment extrem de agresiv al lor, au vrut să vadă cât de rezistent este un Mac Pro la explozibil de tip C4.

Cat de rezistent e un Mac Pro la explozibil C4

Deşi nu cred că voi fi vreodată de acord cu de dragul vizualizărilor pe YouTube, acest clip în particular este cu adevărat impresionant. Aceeaşi echipă de oameni cu o pasiune pentru armament, prea mult timp liber şi bugete pe măsură, au ,,testat” foarte scumpul Mac Pro. În condiţiile în care cel mai ieftin Mac Pro începe de la 3000 de dolari, acesta s-ar putea să fie cel mai scump experiment al celor de la RatedRR.

Pentru încălzire, Mac Pro-ul a fost întâi dat de pământ şi scufundat în apă, cu rezultate impresionante. Cu toate că Apple nu se mândreşte cu astfel de abilităţi ale celui mai puternic desktop pe care îl creează, sistemul a funcţionat ca nou după primele două teste. Probleme au apărut abia când a fost umplut cu explozibil C4, legat cu un fir de detonare şi, de la câţiva metri, a fost declanşată o explozie. Imaginea de mai sus, cu mărul muşcat, este cât se poate de reală şi a făcut parte din experiment. Firul de detonare a fost aranjat de o asemenea formă încât să genereze un omagiu companiei înfiinţate de Steve Jobs.

Nu lipsesc, desigur, nici secveneţele video capturate la viteză încredibil de mică pentru a surprinde fiecare bucăţică de Mac Pro. Dacă v-aţi dorit vreodată o astfel de jucărie, vizonarea s-ar putea să doară.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele