02 aug. 2014 | 14:00

Samsung Galaxy Mega 6.3 – opreşte gloanţe şi salvează vieţi

ACTUALITATE
Samsung Galaxy Mega 6.3 -  opreşte gloanţe şi salvează vieţi

Cu toate că nu este prima oară când vorbim de un telefon care a reuşit să oprească un glonte, nu s-a mai întâmplat aşa ceva un

galaxy-mega-6.3 anti-glont bullet

Oricine vă poate face o listă cu efectele negative pe care le au smartphone-urile asupra noastră, atât din punct de vedere al dependenţei pe care o crează cât şi al radiaţiilor pe care le emit. Pe lista de avantaje însă, nu cred că cineva ar pune foarte sus abilitatea un gadget de a rezista la gloanţe, chiar dacă am văzut multe clipuri în care telefoane şi tablete sunt împuşcate cu entuziasm.

În cel mai recent capitol al poveştilor în care un telefon salvează viaţa unui om, un Samsung Galaxy Mega 6.3 a o oprit un glonte destinat purtătorului hainei de mai sus. Evenimentul a avut loc în Taiwan şi a plecat de la un portofel găsit pe stradă. Un individ pe nume Han a găsit respectivul portofel, a intrat în primul bar şi a început să dea de băut la toată lumea folosindu-se de proaspăta sa avere. Nu a durat mult până când Xu, proprietarul de drept al portofelului a intrat în acelaşi bar şi la acuzat pe Han că i-a furat banii, moment în care a şi scos un pistol.  În apărarea sa, Xu a scos o seceră doar ca, după câteva secunde, să fie împuşcat în piept.

Partea bună a poveştii este că, probabil pentru că nu-i încăpea în buzunarele de la pantaloni, Xu avea un 6.3 în buzunarul de la piept care i-a salvat viaţa. Chiar şi dacă telefonul nu mai este funcţional, cu un pic de noroc, Samsung va aprecia publicitatea gratuită în urma evenimentului şi va căuta să se revanşeze trimiţându-i un alt phablet taiwanezului.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele