01 iul. 2014 | 18:00

Samsung Galaxy Mega ar putea avea în curând o nouă iterație

ACTUALITATE
Samsung Galaxy Mega ar putea avea în curând o nouă iterație

Smartphone-urile cu display mare tind să fie asociate cu prețuri de asemenea mai mari. Până la urmă, Samsung a fost cel care a creat acest trend cu al său Galaxy Note.

Samsung Galaxy Mega

La momentul lansării, Galaxy Note avea desigur un preț semnificativ mai mare decât orice alt model al competitorilor. De acolo a rămas și această impresie, că un smartphone este mai scump dacă are ecranul mai mare. În 2013, Samsung a introdus Galaxy Mega, un dispozitiv ce venea în variantă de 5.8 și 6.3 inci, și care a fost disponibil la un preț rezonabil. Dacă vă doriți încă un smartphone cu o diagonală mare a ecranului, și la un preț care să nu fie totuși exagerat, și de asemenea să fie produsul unei companii de renume mondial, Samsung ar putea lansa în perioada următoare, un succesor pentru Galaxy Mega.

Mulțumită unor rezultate de benchmark de pe GFXBench.com este posibil ca acestea să fie specificațiile hardware ale presupusului Galaxy Mega 2. De obicei benchmark-urile nu specifică numele comercial al dispozitivului ci modelul, iar de acolo se poate identifica din ce clasă de produse face parte acel dispozitiv. În acest caz, thread-ul este intitulat “3D Graphics Performance of Samsung Galaxy Mega 2 (SM-G7508).” și presupunând că rezultatele benchmark-urilor sunt corecte, Galaxy Mega 2 va avea un ecran de 5.9 inci și o rezoluție HD, 720p.

Smartphone-ul pare să fie propulsat de un procesor Qualcomm cu 4 nuclee, la o frecvență de 1.2 GHz și deține 2 GB memorie RAm și 8 GB stocare internă. Camera principală ar putea avea 12 megapixeli și cea frontală 4.7 megapixeli și va fi capabilă de a înregistra video 1080p.