14 iul. 2014 | 09:00

Prima clonă de iPhone 6 apare în China. Are Android

ACTUALITATE
Prima clonă de iPhone 6 apare în China. Are Android

Dacă tot am văzut câteva imagini online cu posibila , apariţia unei clone chinezeşti inspirate din acele elemente era inevitabilă. Aceasta folosește sistemul de operare Android. 

iphone-6-clone-1-640x473

La prima vedere, imaginile cu diverse bucăţi de carcasă dintr-un smartphone nelansat sunt dedicate celor care nu mai au răbdare şi abia aşteaptă să afle cele mai mici detalii legate de un nou vârf de gamă. În realitate, aceleaşi bucăţi de carcasă pot foarte bine să inspire o clonă chinezeacă care să aibă parte de o lansare înainte de anunţarea smartphone-ului din care s-a inspirat.

Scenariul de mai sus a stat la baza gadgetului pe care îl vedeţi în imaginile alăturate, descoperit de francezii de la Nowhereelse. Acesta este un nou telefon care face o treabă foarte bună în a-şi justifica numele, până la adevărata lansare a următorului iPhone care va avea loc în toamnă.iphone-6-clone-4

Deşi nu ştim exact care sunt specificaţiile aferente acestui telefon, deoarece nu au fost încă făcute publice, este foarte probabil să nu fiţi uimiţi de configuraţia hardware. Nu de alta, dar având în vedere că nu vine de la un producător cunoscut din acea zonă, accentul pe componenete interne high-end este infim. De asemenea, calitatea construcţiei s-ar putea de asemenea să nu fie cea mai impresionantă.

Nu ştim nici măcar un preţ pentru clona de iPhone 6, dar un lucru este sigur. Este aproape imposibil să puneţi mâna pe ea în afara Chinei.

iphone-6-clone-7

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele