10 iul. 2014 | 09:30

Încep precomenzile la carcase de iPhone 6. Mai aşteptăm telefonul

ACTUALITATE
Încep precomenzile la carcase de iPhone 6. Mai aşteptăm telefonul

Într-o mişcare de marketing neobişnuită, producătorul de accesorii pentru iDevice-uri, Spigen a început precomenzile pentru carcase de .

iphone-air-apple iphone 6

La fiecare ştire care vizează aşazise noutăţi legate de iPhone 6, continuu să afirm că noul smartphone creat de Apple va apărea oficial în câteva luni, în perioada septembrie – octombrie. Acest mic detaliu se pare că nu i-a împiedicat pe cei de la Spigen să posteze pe pagina de Google+ a companiei că încep să preia comenzi pentru carcase de iPhone 6.

Cu aceeaşi ocazie, producătorul de accesorii pentru iDevice-uri a ,,confirmat” mai multe detalii legate de lansarea din toamnă. Aparent, Spigen, alături de alte câteva surse, confirmă că vom avea parte de două smartphone-uri de 4,7 şi 5,5 inci, cu menţiunea că unul dintre ele va purta numele de . ,,E ceva în aer” este cea mai subtilă referinţă către un iPhone foarte similar ca trăsături de design cu un iPad Air.

Pentru a demonstra că nu este vorba de o glumă, noile produse Spigen deja şi-au găsit loc pe Amazon cu stadiu de precomandă. Livrările vor începe cu data de 30 septembrie, la scurt timp după una dintre cele mai vehiculate date de lansare pentru noul gadget.

Dacă e să fim pragmatici, nu este deloc exclus ca toate aceste informaţii să fie doar un truc de marketing bazat pe speculaţii. În definitiv, e foarte uşor să postezi nişte imagini cu nişte carcase pe un magazin virtual doar ca, în momentul în care iPhone 6 va deveni public, tu ca producător, să faci mici ajustări pentru a le face compatibile cu acesta înainte de livrarea lor către utilizatori.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele