25 dec. 2014 | 12:00

Microsoft te învață cum să treci de la MacBook la Surface Pro 3

ACTUALITATE
Microsoft te învață cum să treci de la MacBook la Surface Pro 3

Printr-o nouă pagină web dedicată, Microsoft vrea să vă ajute să faceţi mult mai uşor trecerea de la un MacBook la un Surface.

microsoft surface pro 3 vs macbook air

La momentul lansării sale, foarte mulţi au clasificat “, o alternativă mai mult decât decentă pentru cel mai subţire şi atrăgător notebook ale celor de la Apple. Până şi oficialii gigantului din Redmond au insistat enorm pe această comparaţie. Deşi vânzările de tablete Surface nu au fost şi nu vor fi niciodată foarte mari, acest aspect nu împiedică sub nici o formă eforturile Microsoft de a vă atrage în „curtea sa“.

Cea mai recentă campanie de marketing a companiei poartă numele de Making the switch şi este explicată printr-un website. Printre altele, funcţionează ca un tutorial pentru a facilita schimbarea sistemului de operare de la OS X la Windows. Dacă vreţi să vă migraţi toate datele de pe un MacBook Air pe un Surface Pro aveţi accesibile şi aceste informaţii. Deşi tranziţia de la un Mac la PC pare foarte puţin probabilă, este şi mai puţin probabil ca aceasta să se transforme şi în schimbarea iPhone-ului din buzunar cu un Windows Phone.

apple

Acceptând această realitate, cei de la Microsoft vă explică uşurinţa cu care puteţi folosi iTunes pe PC pentru realiza copii de siguranţă ale smartphone-ului vostru preferat. Până şi scurtăturile de taste cele mai populare pe care le-aţi folosit de-a lungul anilor în OS X vor fi adaptate la versiuni de Windows ale aceloraşi scurtături.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele