16 dec. 2014 | 15:35

Marea actualizare HTC: Telefoanele One primesc Android 5.0 Lollipop în ianuarie

ACTUALITATE
Marea actualizare HTC: Telefoanele One primesc Android 5.0 Lollipop în ianuarie

HTC One va primi Android 5.0 Lollipop abia în ianuarie 2015, dar este în marja de timp pe care taiwanezii au promis că o respectă.

HTC One M8 Design si calitatea materialelor

Android 5.0 Lollipop a fost lansat oficial pe 3 noiembrie 2014. La două luni distanță, HTC One de anul trecut și modelul actual vor primi această actualizare. Mai mult, la momentul la care Google a lansat noua versiune de Android, HTC a publicat pe Twitter un mesaj în care a spus că în 90 de zile se va achita de actualizare.


Ca LG, Samsung sau Xiaomi și Huawei, HTC folosește o interfață proprie pentru dispozitivele sale. Sense UI va fi actualizată în concordanță cu Material Design din Lollipop, informează PhoneArena. Meniul de notificări va beneficia de cea mai evidentă transformare, dar se schimbă și meniul de multitasking în care pot fi acum integrate și filelele din browser.

htc sense lollipop

Pentru 2015, HTC pregătește și un smartphone nou. Nu se va numi HTC One (M9), ci se pare că taiwanezii vor trece la numele Hima (dacă nu este doar unul de cod). Telefonul, după cum a obișnuit HTC în ultimii doi ani, va fi prezentat într-un eveniment separat de Mobile World Congress sau Consumer Electronics Show din Las Vegas. HTC Hima va avea un ecran de 5 inci full HD, procesor Snapdragon 810,  cameră de 20 megapixeli și va fi disponibil în trei nuanțe de culoare: argintiu, gri și auriu, scrie GSMArena.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele