02 iun. 2014 | 14:19

Files – a apărut primul file manager Windows Phone

ACTUALITATE
Files - a apărut primul file manager Windows Phone

Anunţat în urmă cu ceva timp şi dezvoltat în întregime de către Microsoft,  Windows Phone lansat oficial.

Files Windows Phone 8.1 wp8 file manager

Deşi nimeni nu se aşteapă să îndeplinească cu un smartphone 100% dintre activităţile pe care le întreprinde cu un desktop sau notebook, foarte mulţi dintre noi ne dorim un pe telefon. Deşi pe iOS sunt extrem de reticent că se va întâmpla vreodată aşa ceva, pe Windows Phone, Microsoft a făcut câteva promisiuni pe marginea acestui subiect în urmă cu câteva săptămâni. Nu a durat mult şi iată că utilitarul, pe care îl vedeţi imortalizat în capturile de ecran de mai sus, tocmai a fost lansat oficial în Windows Phone Store.

Files este numele managerului de fişiere anunţat de directorului responsabil de Windows Phone în urmă cu ceva timp. După cum se poate vedea, funcţiile sunt similare cu cele pe care le puteam desluşi prima oară când Joe Belfiore a confirmat că are o echipă care lucrează întens la acest proiect. Un alt element de apreciat ]n acest file manager Windows Phone constă în respectarea termenului de lansare, pentru finele lunii mai.

Ca funcţionalitate, Files nu face minuni. În schimb, va permite să accesaţi toate fişierele pe care le aveţi pe telefon sau pe un card SD conectat la telefon. Astfel, puteţi muta şi şterge diverse tipuri de conţinut. În plus, puteţi crea şi şterge directoare, pentru a vă sorta cât mai bine pozele şi muzica, de exemplu.

Marea problemă cu acest file manager Windows Phone este că momentan e limitat pe partea de compatibilitate. Chiar dacă poate fi descărcat şi instalat gratuit din Windows Phone Store, trebuie să aveţi pe telefon Windows Phone 8.1, care la această oră este disponibil doar într-o variantă Developer Preview.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele