14 dec. 2013 | 13:24

Zvonuri despre un nou dispozitiv Nokia cu numele de cod RM-964

ACTUALITATE
Zvonuri despre un nou dispozitiv Nokia cu numele de cod RM-964

Nokia ar putea lansa încă un nou dispozitiv, al cărui nume de cod RM-964, a apărut recent într-o serie de zvonuri recente.

Nokia RM-964

Se pare că producătorul s-a hotărât să lanseze suficiente dispozitive pentru următoarele 12 luni. În cursul acestui an am văzut de la Nokia nu mai puțin de 10 dispozitive noi, fiecare destinat unui anumit segment de piață. Pe lângă acestea mai avem și modelul Nokia Lumia 929 care ar trebui să apară și el pe piață în scurt timp, și acel dispozitiv cu ecran de 4.5 inci care este testat în India. Nokia RM-964 este numele de cod al unui dispozitiv cu un ecran de 5.2 inci și pare să aibă specificații mai ridicate decât modelul anterior. Știrea a venit se pare de la Zauba, o organizație ce se ocupă de importurile de dispozitive electronice ăn India. Prețul acestui dispozitiv ar fi de aproximativ 400 Euro, iar după diagonala ecranulu pare să fie în segmentul smartphone-urilor high-end. Nu mai există din păcate alte informații despre caracteristicile acestuia, însă putem presupune că va folosi unul dintre cele mai noi cipuri Snapdragon.

La momentul actual Nokia Lumia 1520 este cel mai performant model de smartphone al producătorului însă ecranul de 6 inci nu este atât de atrăgător pentru mulți consumatori. Un dispozitiv cu specificații similare și cu o diagonală mult mai mică ar reprezenta un interes mai ridicat.

specificatii Nokia RM 964