24 iun. 2013 | 10:00

Withings Pulse, un nou gadget pentru monitorizat activitatile fizice

ACTUALITATE
Withings Pulse, un nou gadget pentru monitorizat activitatile fizice

Intr-o lume in care gadgeturile pentru monitorizarea parametrilor fizici sunt in trend, Withings lanseaza Pulse, un dispozitiv foarte inteligent.

Withings pulse

Nu este nici pe departe cel mai destept gadget de acest gen, insa s-ar putea sa reprezinte combinatia perfecta dintre dimensiuni, functionalitate si portabilitate. Vine cu un clip care va permite sa-l agatati de pantaloni sau de camasa si se adreseaza aceluiasi segment de piata in care se bat gadgeturi de la Fitbit, Jawbone sau Nike. A fost infatisat pentru prima oara la la inceputul anului, doar ca acum producatorii sa anunte ca au dat drumul la precomenzi.

este o companie care a devenit renumita prin intermediul unor cantare personale care se integrau in reteaua locala din casa prin WiFi si prin intermediul smartphone-ului iti permiteau sa iti monitorizezi evolutia kilogramelor. Withings Pulse este un gadget al aceleeasi companii care va putea fi achizitionat in SUA contra sumei de 100 dolari. Ca urmare, in aproximativ 30 de zile, cand vor incepe livrarile efective, veti avea un aparat cu pedometru pentru masurat pasii, cu un calculator de distanta, elevatie, cicluri de somn si, nu in ultimul rand, ritm cardiac. Numele de Pulse al produsului este o referinta clara la aceasta functionalitate. Este suficient sa apasati cu un deget o zona de pe spatele dispozitivului si pe ecran, in cateva secunde, va va fi afisat pulsul.

Pentru ca traim in 2013, Withings Pulse comunica de minune, prin intermediul tehnologiei Bluetooth 4.0, cu orice dispozitiv dotat cu iOS si Android. Aplicatiile gratuite pentru smartphone vor fi lansate in scurt timp.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele