16 nov. 2013 | 21:27

Samsung lucrează la un smartphone cu un ecran mai special, sau speciale…

ACTUALITATE
Samsung lucrează la un smartphone cu un ecran mai special, sau speciale...

Samsung Electronics pregătește un nou smartphone din seria Galaxy, pe care îl va prezenta anul viitor, și care deține un display care se întinde și pe lateralele acestuia.

Samsung Display Curbat

Pe piață există deja un Samsung Galaxy Round și un LG G Flex, iar trendul se pare că va continua în forță pe parcursul anului viitor. O versiune modificată a tehnologiei pe care Samsung o denumește Youm, disponibilă în Galaxy Round la momentul actual, este posibilă să fie cea folosită în viitoarele dispozitive ale producătorului. Nu se știe dacă dispozitivul va avea la bază vre-una din configurațiile sau layout-ul modelelor Galaxy S sau Galaxy Note, ori dacă va fi un smartphone construit de la zero, însă nou model va avea un display curbat, sau trei display-uri care vor opera independent.

Cel mai probabil acestea vor fi situate pe marginea smartphone-ului și vor afișa informații mai simple, notificări, widget-uri, așadar vor fi doar o extensie a ecranului principal. Samsung se întrece cu Apple pentru a introduce dispozitivele inovatoare, pe măsură ce se pregătesc pentru o încetinire normală a segment-ului de smartphone-uri. Vom vedea ce ne rezervă anul viitor, pentru că daca în acest an cursa s-a dus pentru performanță, cel mai probabil în câteva luni bătălia se va purta pentru inovativitate și design.