14 oct. 2013 | 10:00

LG G Flex: Smartphone-ul cu ecran curbat ajunge pe net in varianta finala

ACTUALITATE
LG G Flex: Smartphone-ul cu ecran curbat ajunge pe net in varianta finala

Dupa cei de la Samsung, este randul LG sa ne fure privirea cu LG G Flex, o alta viziune asupra smartphone-ului cu ecran curbat.

display flexibil curbat lg g flex

Desi nu vad un beneficiu real in acest trend initiat de Samsung la inceputul saptamanii trecute, cu siguranta va exista un public destul de numeros, amator de noutati, care sa imbratiseze cu doua maini atat un Galaxy Round, cat si un LG G Flex. Pe langa un Note 3 sau un iPhone 5S, noile concepte de telefoane curbate vor avea totusi un public mai restrans.

In urma cu cateva saptamani, ce de la LG anuntau cu entuziasm ca au inceput de 6 inci. Din acel moment, o lansare era inevitabila. Avand in vedere ca vorbeam de un nou tip de ecran flexibil si indestructibil, dupa spusele producatorilor, e bine de stiut ca nu am asteptat prea mult pana la integrarea sa intr-un telefon. Rezultatul final poarta numele de G Flex, iar cei de la Engadget au reusit sa puna mana pe cateva imagini ce par sa infatiseze produsul final.

Curved_LG_smartphone_-_distorted_LG_G2_render_01

Chiar daca nu aflam cu aceasta ocazie si un set de specificatii de varf care sa complementeze designul futurist, exista totusi o veste buna. Surse apropiate de subiect confirma ca terminalul va iesi la lumina pe parcursul lunii viitoare.

Pentru a se diferentia probabil de concurenta, merita observat unghiul complet diferit al curburii. In comparatie cu Galaxy Round, care se curbeaza de la stanga la dreapta aparatului, in cazul LG G Flex curbura se face de sus in jos. In practica, acest design are mari sanse sa fie mult mai util din punct de vedere al confortului in utilizare, deoarece microfonul ajunge mai aproape de gura, in timp ce difuzorul se va apropia mai tare de ureche.

lg g flex lansare android Curved_LG_smartphone_-_distorted_LG_G2_render_01

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele