25 oct. 2013 | 09:15

Samsung isi cere scuze oficial pentru Galaxy S3 si Galaxy Note 2

ACTUALITATE
Samsung isi cere scuze oficial pentru Galaxy S3 si Galaxy Note 2

Deoarece se pare ca cele doua terminale sunt departe de a fi perfecte, si-a cerut scuze oficial in China pentru Galaxy S3 si Galaxy Note 2.

Samsung Galaxy S3 Note 2 probleme scuze oficiale

In China, situatia producatorilor de telefoane este transformata intr-una foarte dificila de catre statul chinez. In seara de luni, la postul national de televiziune, a fost difuzat un program de 30 de minute al carui unic scop era sa critice si Note 2. Aparent, acestea se inchid sau intra intr-un ciclu de repornire de pana la 30 de ori intr-o singura zi.

,,Critica din media este binevenita. Ca urmare a unor probleme de management, le-am provocat neplaceri consumatorilor, iar pentru asta le oferim sincerele noastre scuze.” Avand in vedere ca este o piata foarte importanta pentru orice producator major din domeniul smartphone-urilor, nu a durat mult si pe site-ul Samsung China, producatorul sud-coreean s-a grabit sa-si ceara scuze.

In acelasi comunicat, s-a mentionat ca Samsung va repara smartphone-urile Galaxy S3 si Note 2 fara nici un cost din partea utilizatorilor si ca va returna banii celor care si le-au reparat din buzunarul propriu. In cazurile critice, dupa doua tentative esuate de reparatii, va inlocui terminalele defecte cu unele noi.

Acest eveniment are loc la cateva luni dupa ce Tim Cook, CEO-ul Apple a publicat o scuza oficiala, adresata tot poporului chinez, in care isi exprima regretul vizavi de modul in care compania sa a tratat reparatiile la iPhone 4S si iPhone 4.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele