19 mart. 2013 | 13:50

EA ofera jocuri gratuite pentru cei nemultumiti de SimCity

ACTUALITATE
EA ofera jocuri gratuite pentru cei nemultumiti de SimCity

SimCity s-a lansat cu foarte multe probleme, majoritatea cauzate de metoda de DRM, care necesita o conexiune permanenta la internet. Pentru a calma spiritele, EA a decis sa ofere tuturor celor care au cumparat acest joc posibilitatea de a alege inca un joc gratuit pentru Origin.

SimCity

Uimitor este ca pe lista titlurilor care participa la promotie se gasesc jocuri foarte bune, care inca se vand la preturi destul de mari si nu sunt chiar atat de vechi. In timp ce probabil Bejeweled 3 sau Plants vs. Zombies nu sunt jocuri foarte scumpe, Battlefield 3, Dead Space 3, Mass Effect 3, Medal of Honor: Warfighter si Need for Speed: Most Wanted sunt inca jocuri premium. Dead Space 3 a fost lansat in februarie, iar Need for Speed si Medal of Honor in toamna anului trecut, deci nu vorbim despre vechituri. Singurul joc care poate fi considerat cu adevarat vechi este Sim City 4, care in acest moment pare a fi un produs clar superior noului titlu din serie.

In cazul in care ati cumparat noul SimCity, sau planuiti sa faceti asta inainte de 25 martie, nu uitati ca primiti la alegere si unul dintre titlurile de mai sus. Oferta este insa valabila pana saptamana viitoare, asa ca sugerez sa va grabiti.