09 mart. 2013 | 10:30

Electronic Arts sfideaza problemele utilizatorilor de SimCity

ACTUALITATE
Electronic Arts sfideaza problemele utilizatorilor de SimCity

foarte bun a carui calitate a fost periclitata de ce-i gazduiesc activitatea.

simcity EA returnare bani

Internetul este plin de jucatori de SimCity care sunt dezamagiti de faptul ca nu se pot juca un titlu pe care au platit cateva zeci de dolari. Scenariul este similar cu cel intampinat de Blizzard la lansarea Diablo 3. Avand in vedere ca vorbim de un joc care necesita o conexiune online permanenta la serverele Electronic Arts, din cauza faptului ca acestea nu fac fata numarului mare de jucatori, cei mai multi dintre cumparatori nu se pot bucura de el. Mai trist este faptul ca, si cei care reusesc sa se conecteze, intampina probleme de stabilitate ale conexiunii.

Intr-o lume normala, respectiva frustrare s-ar reflecta intr-un apel la Electronic Arts pentru returnarea integrala a contravalorii jocului. Desi un astfel de principiu exista cand vorbim de achizitii fizice ale jocurilor distribuite de EA, pe o perioada de 14 zile, cei care au cumparat SimCity in varianta digitala nu sunt la fel de norocosi. ,,In general nu returnam banii pentru achizitiile digitale de jocuri”. Atat de simplu a fost raspunsul oficial al companiei intr-un tweet pe acest subiect. Practic, nu a lasat nici un loc de indoiala si nici o urma de speranta in sufletul celor care isi vor banii inapoi.

Intr-o perioada in care marile companii se straduiesc sa-si imbunatateasca imaginea in fata clientilor, cu astfel de actiuni, Electronic Arts este in capatul inferior al listei.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele