23 nov. 2013 | 11:45

6snap este clientul neoficial de Snapchat perfect pentru WP8

ACTUALITATE
6snap este clientul neoficial de Snapchat perfect pentru WP8

Snapchat era singura aplicaţie importantă care mai lipsea din portofoliul Windows Phone şi care acum, neoficial, a ajuns în WP Store prin 6snap.

6snap snapchat client screen WP8 microsoft screens1

În ultimele săptămâni, tot mai multe Store. Deşi sunt convins că i-a costat destul de mult pe cei de la Microsoft să ajungă aici, cu siguranţă se pot mândri cu faptul că Instagram, Flipboard, Vine şi nu numai nu mai sunt limitate doar la Android şi iOS. Ultima redută era , o aplicaţie cu câteva sute de milioane de utilizatori ce permite trimiterea de mesaje cu termen de valabilitate. Astfel, dacă vreţi să trimiteţi o fotografie mai deocheată, după ce este vizualizată, dispare în câteva secunde, iar dacă faceţi o captură de ecran cu respectiva imagine, interlocutorul este avertizat instantaneu.

6snap este numele alternativei la Snapchat ce poate fi descarcată gratuit din Windows Phone Store începând de acum. Aceasta vă permite să trimteţi clipuri şi imagini altor utilizatori de Snapchat, indiferent de platforma pe care o folosesc.  Include posibilitatea să vedeţi poveşti postate de prieteni şi să adăugaţi elemente noi propriilor poveşti. Dacă vă interesează câteva opţiuni de personalizare ale conţinutului expediat, puteţi desena sau ataşa câteva linii de text fotografiilor. Dacă cineva vă permite, puteţi salva fotografii primite în galeria foto a telefonului. În plus, toţi parametrii de funcţionare ai profilului vostru de Snapchat pot fi ajustaţi din 6snap.

Specific versiunii de Windows Phone, avem notificări cu sunete originale, un Live Tile personalizabil şi posibilitatea de a trimite o imagine imediat după ce am capturat-o cu camera frontală sau principală a terminalului cu WP8. Ca un mic detaliu, aplicaţia este creată de Rudy Huyn, acelaşi dezvoltator care se află în spatele 6tag şi 6sec, ambele alternative foarte fiabile la Instagram, respectiv Vine.

6snap snapchat client microsoft wp8 screens2

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele