15 dec. 2012 | 04:41

SnapChat devine brusc o aplicatie mai utila

ACTUALITATE
SnapChat devine brusc o aplicatie mai utila

SnapChat, o aplicatie devenita populara pentru sexting datorita faptului ca-ti sterge orice imagine primita in cateva secunde, primeste un update.

Snapchat video update ios

Datorita unui update, SnapChat nu mai suporta doar trimiterea de mesaje cu fotografii. De acum suporta la fel de bine si secvente video. Practic nu mai esti limitat doar la continut static, poti trimite unui prieten sau prietena 10 secunde de video. Specific popularei aplicatii este faptul ca respectivul clip pe care l-ai primit il poti vedea o singura data, moment dupa care se evapora instantaneu de pe terminal.

Incercand sa motiveze saltul remarcabil de functionalitate, creatorul si CEO-ul SnapChat a afirmat ca totul pleaca de la confortul pe care il au oamenii cand stiu ca respectivul clip va disparea. ,,Oamenii sunt incredibil de auto-critici in legatura cu filmarile cu ei. Daca tu crezi ca fotografiile sunt rele, imagineaza-ti sa te vezi si in miscare, cu voce cu tot si cu toate micile tale imperfectiuni.”

Aplicatia disponibila momentan doar in AppStore a devenit remarcabil de populara intr-un interval foarte scurt. Acum o luna prin intermediul aplicatiei erau partajate zilnic 20 de milioane de imagini. Acum respectiva cifra a ajuns la 50 de milioane. Noul update al aplicatiei pentru terminalele cu iOS poate fi descarcat in continuare in mod gratuit.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele