30 iul. 2012 | 09:30

Zvonurile despre urmatorul iPhone s-au materializat intr-un produs final

ACTUALITATE
Zvonurile despre urmatorul iPhone s-au materializat intr-un produs final

Cu toate ca in ultimele saptamani am fost bombardati cu zeci de linkuri si imagini despre carcase, mufe, conectori si alte elemente dintr-un posibil nou iPhone, nimic nu se compara cu un produs complet.

iPhone 5 1

Baietii de la iLab Factory pretind ca au pus mana pe un prototip al celei mai noi creatii marca Apple, care mai are cateva luni pana sa ajunga in mainile utilizatorilor obisnuiti. Pornind de la imaginile alaturate, noul iPhone (iPhone 5, iPhone 6 daca stai sa le numeri, sau orice alt nume va avea urmatorul smartphone creat in Cupertino) pare sa includa aproximativ 85 – 90% din componentele scapate pe internet pana in acest moment.

iPhone 5 3

Imaginile nu sunt neaparat spectaculoase si nu vin cu un reper de dimensiune precum o mana umana, un ban sau un creion, pentru a aprecia mai bine presupusul prototip. In orice caz, desi ne mentinem scepticisimul in ceea ce priveste acest aparat, cel putin pana va primi un eveniment de anunt, iPhone-ul din imagini are mari sanse sa fie autentic. Tocmai pentru aerul de autenticitate poate a fost si promovat in aceasta forma pe multe site-uri si bloguri de specialitate.

iPhone 5 2

Pe sistemul, nu exista fum fara foc, acest model confirma atat docul modificat de 19 pini cat si ecranul un pic mai mare si mai inalt, caracteristici care nu au de ce sa nu se reflecte in realitate. Nu mai ramane decat sa asociem o data de lansare acestui nou gadget si sa-l asteptam pe Tim Cook care o sa ne explice de ce iPhone-ul care va ajunge in magazine va fi mult mai grozav decat orice alt smartphone disponibil pe piata in acest moment.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele