14 dec. 2012 | 08:30

Facebook pentru Android ajunge la versiunea 2.0

ACTUALITATE
Facebook pentru Android ajunge la versiunea 2.0

,,Mai sprinten ca niciodata” ar trebui sa fie tag-ul noii aplicatii de Facebook pentru terminalele cu Android.

Facebook 2.0 Android

DIsponibila deja pe Google Play, noua versiune de Facebook este mult mai sprintena decat vechea varianta. A primit practic acelasi tratament de care a beneficiat aplicatia omonima de iOS in urma cu aproximativ 4 luni.

Renuntandu-se practic la continutul web incarcat in-app si trecandu-se pe continut in format nativ, timpii de incarcare ai aplicatiei aproape ca s-au injumatatit pe orice terminal. Navigarea prin intregul timeline e mai sprintena iar fotografiile sunt afisate mai rapid decat pana acum, pe aceeasi conexiune la internet. In plus, puteti vedea parcurge seturi intregi de imagini direct din timeline, fara a mai intra in albume. Daca petreceti mult timp in aplicatie, in timp real veti fi notificat in partea de sus a ferestrei principale ca au aparut povesti noi de la prietenii vostrii. Pe acestea din urma le puteti vedea daca navigati in partea de sus a paginii.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele