ZOO Bârlad își vinde animalele. Licitație cu strigare

Prețul de pornire cel mai ridicat va fi pentru ponei, 500 de lei bucata.

Grădina Zoologică Bârlad va scoate la licitație 30 de animale și păsări pe care le are în îngrijire în prezent.
Un proiect de hotărâre scris de conducerea Grădinii zoologice a fost propus Consiliului local Bârlad și a fost publicat pe site-ul primăriei.
Decizia finală se va lua în următoarea ședință al consilierilor care ar urma să-și dea acordul, după cum sugerează primarul Dumitru Boroș.
Edilul a explicat că Zoo Bârlad ar fi strâns prea multe exemplare din anumite specii și acum e necesară această licitație.
„Având în vedere existenţa unui excedent de indivizi în cadrul anumitor specii din colecţie, este necesară mişcarea lor pentru a menţine un spaţiu biologic optim desfăşurării activităţii. Consider oportună valorificarea animalelor, atât din punct de vedere economic, cât şi din punct de vedere al optimizării spaţiului existent”, a spus primarul Bârladului.

Licitație cu strigare pentru ponei, capre și pentru … un bivol indian

Printre animalele care ar urma să fie scoase la licitație de administratorii Zoo Bârlad se numără ponei, fazani argintii, capre pitice și un bivol indian.
Cei care vor să participe la licitație trebuie să achite o taxă de înscriere de 100 de lei dar și o garanție de încă 100 de lei.
După ce vor licita, câștigătorul va trebui să achte și TVA la suma totală stabilită în urma licitației cu strigare.

Fazanii, vânduți cu 20 de lei. Poneii, cei mai scumpi.

Prețul cel mai mare fixat de Zoo Bârlad este de 500 de lei pentru un ponei. Dar, este prețul de pornire. În funcție de numărul de participanți și de oferte, prețul final poate fi mult mai mare.
Un exemplar de bivol indian are prețul de 300 de lei. Cele mai mici tarife de pornire le au fazanii argintii: 20 de lei bucata.
Administratorii speră să strângă suficiente persoane interesate să aibă câte un animal de companie ca suvenir de la Grădina zoologică.

Cel mai scump exemplar scos la vânzare este un ponei al cărui preţ de pornire este de 500 de lei.

Zoo Barlad vaslui
Odată adoptat proiectul propus consilierilor locali din Bârlad, administratorii grădinii zoologice vor putea organiza licitația pentru cele 30 de animale și păsări.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI