20 iul. 2022 | 08:59

Zodiile pentru care luna august 2022 va fi una de vis. Momente speciale în viața acestor nativi

Horoscop
Zodiile pentru care luna august 2022 va fi una de vis. Momente speciale în viața acestor nativi
Zodiile pentru care luna august 2022 va fi una de vis. Momente speciale in viata acestor nativi

Luna august are, deja, favoriții săi în ceea ce privește nativii din zodiacul european. Câteva zodii vor avea parte de o perioadă extrem de bună, pe toate planurile vieții. Cei cinci nativi care par să se bucure cel mai mult de ultima zi a verii. Te numeri printre cei norocoși?

Top 5 zodii norocoase în luna august 2022

Taur

Nativul din zodia Taur visează la o excursie exotică binemeritată. Vrei să te bucuri de vacanță și de soare, pentru că simți nevoia de relaxare. Ai muncit mult în ultima perioadă și este timpul să te revanșezi. La locul de muncă lucrurile încep să se complice, dar tu îți vezi de drum și nu te abați de la propriile taskuri.

De asemenea, astrele îți recomandă să petreci mai mult timp alături de prietenii dragi, de partenerul de viață și cu membrii familiei. Dezvolți noi hobby-uri, potrivit divahair.ro.

Gemeni

E lesne de înțeles faptul că nativul din zodia Gemeni se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Iubești mai mult ca niciodată, iar relația cu partenerul de viață merge din ce în ce mai bine. Te bucuri de vacanțe însorite și de un bonus salarial.

Fecioară

Astrologul Vlad Daia este de părere că nativii din zodia Fecioară vor avea parte de o lună extrem de benefică, august aducându-le multe satisfacții în plan personal.

„În privința ta, eforturile uriașe sunt cele care fac diferența. Ai luptat foarte mult să cucerești o persoană pe care o placi de foarte mult timp și, cu toate că ai făcut orice a fost posibil pentru a-i atrage atenția și a o convinge să începeți o relație, semnalele din partea sa nu au fost chiar încurajatoare.

Situația se va schimba radical în luna august, când aveți ocazia de a vă îndrăgosti până este cap unul de celălalt și să ajungeți la concluzia că vă doriți amândoi să rămâneți împreună până la sfârșitul vieții.”, spune specialistul.

Balanță

Nativul din zodia Balanță a trecut prin multe încercări, în ultimii ani. În luna august 2022, astrele te sfătuiesc să te concentrezi mai mult pe propria persoană.

Oamenii te vor iubi întotdeauna, dar nu te neglija încercând, mereu, să rezolvi problemele altora. O nouă iubire ar putea să-ți bată la ușă. Să îi deschizi!

Scorpion

Nativul din zodia Scorpion visează la călătorii, fericire, iubire, adrenalină și aventuri de neuitat. Vara asta vei merge alături de partenerul de viață în locuri exotice, care îți vor bucura sufletul. Luna august îți aduce multe satisfacții pe plan personal.

Parteneri
Cine este românul care și-a zidit iubita într-un perete dintr-un bar din Germania. Detalii cutremurătoare despre acest caz
Redactia.ro
Ce s-a ales de celebrul actor adorat de milioane de români. Dramele și scandalurile care i-au terminat cariera
Click.ro
„Ce dracu' să facem cu ei?”. Militari ruși, înregistrați când vorbesc despre sosirea nord-coreenilor pe front
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
Vezi câți ani ai cu adevărat. Durează doar 30 de secunde
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
Putin cutremură toată planeta. A dat ordinul de care se temeau toți
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
România INTRĂ în Schengen! NIMENI nu se aștepta la asta
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Îl mai știi pe Remus din „Secretul Mariei”? Ce mai face acum actorul Toma Dănilă si ce legătură există între el și Liviu Vârciu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro