21 sept. 2023 | 08:57

Zodiile ocrotite de Sfântul Dumitru în 2023. Finalul lui octombrie le aduce noroc la bani și în iubire

Diverse
Zodiile ocrotite de Sfântul Dumitru în 2023. Finalul lui octombrie le aduce noroc la bani și în iubire

Dacă și tu crezi în prezicerile astrologilor, ai ajuns la locul potrivit. Luna octombrie 2023 anunță mult noroc pe multiple planuri, pentru patru dintre cele doisprezece semne zodiacale. Află în rândurile de mai jos dacă și tu te numeri printre cei binecuvântați în relație și în finanțe.

Zodiile norocoase în octombrie 2023

Luna octombrie nu este cunoscută doar pentru schimbările ce au loc din punct de vedere meteorologic, ci și pentru mișcările cerești care pot să aibă impact profund asupra vieților nativilor născuți în cele doisprezece semne zodiacale. Ești sau nu un adept al astrologiei, mulți consideră intrigant domeniul.

Astrologia a fost consideră vreme îndelungată o sursă de inspirație pentru cei care caută să aibă o perspectivă asupra vieții, personalității, dar și asupra evenimentelor din viitor. Această știință se bazează pe faptul că pozițiile și mișcările corpurilor cerești pot influența oameni și fenomene naturale.

În contextul dat, astrologia comentează modul în care schimbările cosmice ar putea să afecteze norocul sau situația unui individ. Dacă ești curios să știi cum vor evolua lucrurile în viața ta în luna octombrie 2023, ai ajuns la locul potrivit. În continuare poți afla dacă te vei număra printre cei norocoși sau nu.

Astrologii au dezvăluit care sunt semnele zodiacale ce se vor bucura de noroc în finanțe, dar și pe plan romantic la finalul lunii octombrie 2023. Este vorba despre patru zodii. Dacă te numeri și tu printre nativii născuți în Balanță, Scorpion, Săgetător sau Pești, Sfântul Dumitru te va ocroti.

Nativii protejați de Sfântul Dumitru

Balanță. Nu este surprinzător faptul că tu, semn al echilibrului și al armoniei, te vei bucura de noroc la finalul lunii octombrie 2023. Sfântul Dumitru îți va oferi multă binecuvântare pe plan relațional și social, dar și la locul de muncă privind creativitatea și veniturile pe care le vei încasa.

Scorpion. Ești cunoscut în zodiac pentru intensitatea cu care îți trăiești viața, dar și pentru determinarea pe care o ai când vrei să faci un lucru. În luna octombrie 2023, energia ta poate să conducă la generarea unor oportunități norocoase în carieră, precum și la dezvoltare personală.

Săgetător. Și tu ești unul dintre nativii care vor fi protejați de Sfântul Dumitru la finalul celei de-a doua luni de toamnă. Ești, prin natura ta, o fire aventuroasă și deschisă la noi experiențe. În luna octombrie 2023, optimismul și curiozitatea te va conduce către aventuri interesante.

Citește și: Zodiile care vor fi cerute în căsătorie în octombrie 2023. Dragostea plutește în aer pentru acești nativi

Pești. Prin natura ta intuitivă și empatică, poți fi sigur că luna octombrie nu îți aduce decât vești bune. Va fi o perioadă a vindecării emoționale și a creșterii spirituale, la finalul căreia te vei bucura de dezvoltare pe multiple planuri, inclusiv financiar. Sfântul Dumitru te va proteja!

PlaySport
E aproape ILEGAL de fierbinte! S-a iubit nebunește cu Ronaldo și nu s-a știut absolut nimic până acum! Dezvăluie TOT din relație. Cum a agățat-o Cristiano
Ego.ro
Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți
Stirile PROTV
Curaj fără limite. Locuitorii din Harkov sfidează tăvălugul rusesc și îi spun lui Putin: "Nu există panică! Nimeni nu fuge"
EVZ.ro
Metode naturale care te scapă de țânțari. Funcționează și în cazul muștelor
Digisport.ro
FOTO "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk
Adevarul
Dilema incredibilă a unui român din Spania: „Am aflat că nu sunt tatăl copiilor mei, ce să fac?“
BZI.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Spynews.ro
Pensia pe care o va primi un român care a muncit 35 de ani. Cum poți face recalcularea
Sport.ro
FOTO “Mi s-au oferit 200.000 de euro pe lună pentru a deveni escortă de lux”. Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai de succes sportive
Viva.ro
Scandalul uitat dintre Bianca Drăgușanu și Anamaria Prodan: „Toate deşteptele şi perfectele cu castraveţi în cap au început să...”
Impact.ro
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Stiri din Lume
AMANTELE care au devenit NEVESTE! Ele au DISTRUS căsniciile barbaților celebri din România
Parteneri
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Redactia.ro
Orașul unde se află cea mai frumoasă gară din România. Este un centru feroviar important și unește atât punctele interne, cât și țara noastră cu vestul european
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
FOTO. A cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $. Cum arată în interior și cu cât vinde acum casa pe roți
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Scandal cu protecția copilului la poarta Claudiei Pătrășcanu. Gabi Bădălău acuză că nu a fost lăsat să își vadă copiii
EVZ.ro
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Spynews
Adrian Alexandrov e în culmea fericirii. A uitat-o pe Elena Udrea
Capital.ro
Horoscop 20 mai 2024. Berbecii își ascultă inima, Balanțele trăiesc fiecare clipă la maximum
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
Mediaflux
Pensia pe care o va primi un român care a muncit 35 de ani. Cum poți face recalcularea
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro