06 iun. 2024 | 12:31

Zodiile lovite de săgeata lui Cupidon în vara lui 2024. Se îndrăgostesc de cel mai bun prieten al lor

Horoscop
Zodiile lovite de săgeata lui Cupidon în vara lui 2024. Se îndrăgostesc de cel mai bun prieten al lor
Este firesc să simțim un impuls brusc de a căuta dragostea

Când vine vorba de a ne îndrăgosti, nu știm când Cupidon decide să ne lovească cu săgețile sale. Dar, din punct de vedere astrologic, am aflat care sunt zodiile lovite de săgeata lui Cupidon în vara lui 2024, și despre care astrele spun că se îndrăgostesc de cel mai bun prieten al lor.

Astrele vorbesc despre zodiile lovite de săgeata lui Cupidon în vara lui 2024

Odată cu venirea verii, este firesc să simțim un impuls brusc de a căuta dragostea, iar din fericire, pentru multe semne zodiacale, astrele lucrează în favoarea lor.

Potrivit astrologilor, mai multe mișcări planetare sunt pe cale să deschidă o eră a iubirii pentru anumiți nativi. Pentru a preciza ce semne vor fi lovite în curând de săgeata lui Cupidon, astrologii a căutat să vadă unde tranzitează Jupiter în hărțile astrologice și ce fac Pluto și Venus.

La final, au aflat care sunt, de fapt, zodiile lovite de săgeata lui Cupidon în vara lui 2024.

Acești nativi se îndrăgostesc de cel mai bun prieten al lor

Ni s-a întâmplat tuturor să avem, la un moment dat în viață, un sau o prietenă foarte bună, cărora să le destăinuim cele mai intime secrete, în afară de unul, poate la fel de important.

Ca urmare a compatibilității dintre noi și cel, sau cea mai bună prietenă, unii dintre noi constată că s-au îndrăgostit în timp de această persoană. Dar cum să-i destăinuiești acest secret, și fără să pierzi ceea ce deja ai?

Zodiile lovite de săgeata lui Cupidon în vara lui 2024. Se îndrăgostesc de cel mai bun prieten al lor

Aici intervin astrele și certifică faptul că zodiile lovite de săgeata lui Cupidon în vara lui 2024 se îndrăgostesc de cel mai bun prieten al lor.

Gemenii una din zodiile lovite de săgeata lui Cupidon

Dacă ai trecut printr-o perioadă de secetă în viața ta amoroasă, acum vin câteva vești bune. Gemenii sunt unul dintre semnele zodiacale care au cele mai mari șanse să se îndrăgostească în următoarele luni.

Transformatorul Pluton tocmai a terminat de trecut prin casa intimității Gemenilor, ceea ce înseamnă probabil că au dobândit o perspectivă importantă despre viața lor amoroasă în ultimele luni.

Se știe că Pluton provoacă schimbări mari, așa că este posibil ca acești nativi să fi învățat mai multe despre ceea ce își doresc la un partener. Iar acum că acest lucru s-a întâmplat, Gemenii sunt una din zodiile care vor avea noroc, și este oficial pregătit sau pregătită pentru ca norocosul Jupiter să își înceapă tranziția prin această zodie.

Balanțele au toate șansele la o relație stabilă

Pentru nativii din Balanță, se anunță multă dragoste, distracție și flirt datorită mișcărilor planetare din casele lor de relații. Potrivit astrologilor, transformatorul Pluton se află în a cincea lor casă a romantismului, așa că se pot aștepta ca viața lor sentimentală să decoleze ca niciodată.

Pentru a profita la maximum de aceste tranzite celeste, încearcă să fii deschis la întâlniri cu oameni în moduri neașteptate, iar acest lucru este deosebit de relevant deoarece Venus, care este planeta iubirii, s-a aflat în Berbec până pe 29 aprilie, asta însemnând că în această vară poate aduce pozitivitate în casa lor de parteneriat.

Unele Balanțe ar putea, de asemenea, să aibă o fostă flacără care să se întoarcă în viața lor, eși s-ar putea să nu fie fostul la care au visat cu ochii deschiși, ar putea fi cineva care le-a atras cândva atenția, și nu va strica să vorbească cu el, astfel că vor ajunge să aibă cea mai tare vară în 2024.

Zodiile lovite de săgeata lui Cupidon în vara lui 2024. Se îndrăgostesc de cel mai bun prieten al lor

Scorpionii vor începe o viață nouă

Astrologii spun că unul dintre cele mai influente tranzite ale anului are loc în casa parteneriatelor și a căsătoriei din Scorpion, iar în urma conjuncției Jupiter-Uranus din 20 aprilie, pentru Scorpion aceasta ar putea aduce o schimbare bruscă și mai multe oportunități în departamentul de dragoste. Potrivit predicțiilor astrale, s-ar putea să întâlnească pe cineva nou în cel mai improbabil mod, iar apoi să se îndrăgostească imediat.

Cu alte cuvinte, există vești bune pentru Scorpionii care se află deja în situații de relații. Mai ales acum, cu Pluton în a patra lor casă, a casei și a familiei, care poate aduce schimbări în viața lor de familie.

Acest tranzit ar putea declanșa o conversație majoră în care nativi zodiei și partenerul să recunoască în sfârșit că sunt oficial îndrăgostiți. De asemenea, ar putea însemna că, mai târziu în cursul anului, vor arunca prudența în vânt și decid chiar să se muta împreună. Dacă își doresc acest nivel de angajament, în curând va fi al lor pentru a fi luat, astfel că nativii din Scorpion fac parte din acele 3 zodii care încep o viață nouă.

Digisport.ro
”Cine e omul ăsta? Dați-mi soțul înapoi”. David și Victoria Beckham au reacționat, după ce a fost anunțată ”ruptura anului 2024”
Stirile PROTV
Pământul ar urma să fie lovit în următoarele ore de o furtună geomagnetică. Ce spun oamenii de știință
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Ministrul Mediului, ultimele detalii despre ciclonul Ashley: Va mătura o mare parte a României
Spynews.ro
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
PRO TV
În anii ‘90 era desemnată cea mai frumoasă femeie din lume. Aishwarya Rai, pe podiumul de modă la 50 de ani
Adevarul
Mihaela Cambei n-a mișcat nici măcar un metru mașina primită de la Țiriac. Explicațiile vicecampioanei olimpice
BZI.ro
Sore a slăbit reununțând la un singur aliment! Cântăreața este foarte sexy acum!
Viva.ro
Loredana Groza, cum nu a mai fost văzută! A avut o apariție incendiară, la 54 de ani, într-un body mulat și nude: "Când ai îndoieli, poartă-ți doar încrederea și nimic altceva". Cum au reacționat fanii
Parteneri