29 ian. 2022 | 15:20

Zodiile cu suflet de aur pe care trebuie să le ai lângă tine. Sunt 3 la număr

Horoscop
Zodiile cu suflet de aur pe care trebuie să le ai lângă tine. Sunt 3 la număr
Trei zodii care iti sucesc mintea

Cu toții știm faptul că frumusețea vine din interior, iar atunci când ai nevoie de oameni loiali în jurul tău, aceștia trebuie să fie buni la suflet, iertători, blânzi, modești și dispuși să te ajute cu orice. Prietenii adevărați sunt o comoară greu de găsit. Iată care sunt cei 3 nativi ai horoscopului european care au o inimă de aur.

Top 3 zodii cu suflet de aur

Balanță

Nu este o surpriză pentru nimeni faptul că locul I în topul zodiilor bune la suflet i se acordă nativului din zodia Balanță. Aceștia sunt buni de puși la rană. Sinceri, loiali, veșnic recunoscători și plini de smerenie, nu este de mirare faptul că acest semn zodiacal de aer este poziționat la mijlocul horoscopului, ținându-le pe celelalte 11 zodii în echilibru.

Nativii Balanță iubesc din tot sufletul și ar face orice pentru persoana iubită. Se sacrifică de dragul celorlalți și este veșnic fidel. Te ajută cu orice poate și niciodată nu-ți cere nimic înapoi. Nativii din Balanță își protejează familia și prietenii cu orice preț.

Cu toate acestea, atunci când îl trădezi, acest reprezentant al zodiei de aer pleacă din viața ta. Nu crede în răzbunare, ci în dreptate.

Gemeni

Pe locul 2 în topul zodiilor cu suflet de aur găsim primul semn de aer al horoscopului european. Se spune că cine nu are un nativ Gemeni în viața lui, ar trebui să-și facă rost, deoarece acești nativi ai zodiei de aer sunt prieteni extrem de valoroși.

Ar da și cămașa de pe ei pentru tine. Îți sunt credincioși și sinceri, iar atunci când te supără, fac tot posibilul pentru a dobândi iertarea ta.

Nativul din zodia Gemeni are un suflet sensibil, în ciuda temperamentului puternic și a firii sale extrovertite. Această zodie se dăruiește trup și suflet într-o relație, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber.

Nativii din zodia Gemeni sunt veseli, amuzanți și plini de energie. Îți pot schimba starea de spirit doar printr-un simplu zâmbet. Pe de altă parte, atunci când sunt trădați, Gemenii nu uită și nu iartă, motiv pentru care nu ți i-ai dori, vreodată, ca dușmani.

Fecioară

Pe locul trei al clasamentului celor mai bune zodii din horoscopul european se află Fecioara. Pragmatici, echilibrați, ambițioși și profesioniști, nativii acestei zodii de pământ sunt persoane mature și respinsabile.

În toate relațiile lor, de prietenie, colegialitate, rubedenie sau cele sentimentale, nativii din zodia Fecioară muncesc din greu pentru ca interlocutorul să nu fie dezamăgit sau să sufere în vreun fel. Îl poți suna la orice oră din zi sau noapte, iar nativul Fecioară te va ajuta necondiționat, informează spynews.ro.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Ce fac Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu, de Paște: „Nu putem să...”
Click.ro
Sunt extratereștri pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Digi24
Xi își reorganizează armata. Liderul de la Beijing vrea mai mult control și strategii pentru „războiul inteligent” modern
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Probleme de securitate la iPhone. Ce ar mai putea pății utilizatorii
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV: A fost o mobilizare generală
Capital.ro
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România! Angajații care vor beneficia de bani în plus
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSII! Anunț bombă al MINISTRULUI în LUNEA MARE!
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro