Zodiile cele mai fidele din horoscop. Ei sunt nativii care iubesc necondiționat și nu te vor trăda niciodată

de: Andrei Simion
16 08. 2023

Auzim deseori în jurul nostru cum oamenii aleg în viața lor persoane care îi trădează sau care nu sunt fidele. Într-o relație romantică, implicarea și dăruirea sunt foarte importante. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt femeile cele mai fidele din zodiac.

Mihai Voropchievici, despre cele mai fidele femei

Infidelitatea poate deveni ca o dependență în relațiile de cuplu, în timp. Mulți aleg să își ignore busola morală când vine vorba despre acest aspect. Cu toate acestea, este mai bine să știi la ce riscuri te poți expune, în funcție de alegerile pe care le faci.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cele mai fidele femei din zodiac. Reprezentantele sexului frumos care s-au născut în trei semne zodiacale pot fi considerată reale partenere. Se implică până la capăt în relația de cuplu și nu trădează niciodată – fără motiv.

Berbec. Femeia Berbec este exuberantă, pasională, iar când iubește este dispusă să meargă până în pânzele albe pentru partenerul său. Are spirit de conducător, ceea ce ar putea să îi deranjeze pe unii bărbați. Trebuie curtată fără timiditate sau ezitări.

Dacă ai o parteneră Berbec, poți fi convins că va lupta alături de tine pentru cauza voastră. Singura condiție este să fii și tu fidel și, totodată, curajos. Nu caută niciodată imaginea ta în alți bărbați. Este elegantă, dinamică, energică și centristă.

Ce trăsături de caracter le definesc, de fapt

Taur. „Femeia Taur este foarte fidelă, mai ales când partenerul dă dovadă de siguranță emoțională și financiară, de senzualitate și confort domestic. Femeia Taur nu cere prea multe, dar e bine ca partenerul ei să fie calm, să evite discuțiile neprincipiale.

Bărbații care cunosc o femeie Taur trebuie să știe că aceasta se poate și dezlănțui. Are un apetit sexual mare, are nevoie de mângâieri, de un vin bun, de mâncare bună, de plimbări lungi prin pădure și de romantism”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

Capricorn. Și femeia Capricorn face parte din topul celor mai fidele zodii. Are, însă, o condiție: fidelitatea sa ține atât timp cât i se oferă dragoste adevărată. Această femeie nu poate construi o casă cu un bărbat aventurier, potrivit lui Mihai Voropchievici.

Dacă ești tipul de aventurier care vrei doar să vii în vizită și să pleci, nu ai nicio șansă să faci un parteneriat cu femeia născută în acest semn zodiacal. Altfel, este una dintre cele mai iubitoare și mai credincioase zodii feminine, a spus numerologul.