11 oct. 2023 | 23:48

Zodiile cărora li se schimba complet destinul până în noiembrie 2023. Vor avea noroc în dragoste și la bani

Diverse
Zodiile cărora li se schimba complet destinul până în noiembrie 2023. Vor avea noroc în dragoste și la bani
Astrologii au dezvăluit care sunt zodiile care vor trece prin schimbări până în noiembrie 2023. Cum vor fi influențate de eclipse.

Luna octombrie 2023 reprezintă sezonul eclipselor. Astrologii spun că aceste fenomene vor marca o perioadă de schimbări karmice importante. Două semne zodiacale se vor confrunta cu o schimbare a destinului până în luna noiembrie 2023. Află în rândurile de mai jos despre ce este vorba.

Cum afectează eclipsele din octombrie 2023 zodiile

Până în noiembre 2023, în viețile nativilor născuți în două semne zodiacale vor avea loc schimbări karmice și transformări ce le vor schimba traseul destinelor. Se anunță sfârșituri majore, dar și începuturi noi pentru aceste zodii, susțin astrologii.

Luna octombrie 2023 este marcată de eclipse, care apar de două ori pe an, când Soarele, Luna și Pământul se aliniază. Pe 14 octombrie va avea loc o eclipsă de Soare în Balanță, care afectează în mod deosebit nativii născuți în zodiile Berbec, Rac și Capricorn.

Prin ce schimbări vor trece până în noiembrie 2023

Berbec. Pentru tine, această eclipsă marchează o tranziție într-o fază de energie înaltă. Se anunță, așadar, noi începuturi în cazul tău. Ți se vor deschide uși importante. Vei avea parte de oportunități prin care vei crește din punct de vedere personal.

Proiectele în care te vei implica te vor ajuta să avasezi și pe plan personal, astfel încât îți vor oferi o energie ce te va propulsa în teritorii neexplorate până acum. Vei ieși din zona ta de confort și vei îmbrățișa necunoscutul. Această schimbare de perspectivă îți va aduce mulți bani.

Ce anunță astrologii pentru Rac și Capricorn

Rac & Capricorn. Atât Racul, cât și Capricornul se vor confrunta cu o fază de tranziție ce va implica manifestarea unor energii uneori limită. Nativii din aceste zodii vor trebui să își depășească barierele pe care și le-au impus singuri, prin convingeri ce nu fac altceva decât să îi limiteze.

Citește și: Zodiile care sunt toxice într-o relație. Stai cât mai departe de ele

Este momentul să te confrunți direct cu limitările pe care ți le-ai impus singur, spun astrologii. Recunoaște că nu activezi la cel mai puternic potențial pe care îl ai. Cheia în a te bucura de un loc de muncă frumos și de o relație amoroasă armonioasă stă în exprimarea dorințelor pe care le ai.

Fenomenul deosebit de la sfârșitul lui octombrie 2023

În altă ordine de idei, astrologii spun că la finalul lunii, mai exact pe 28 octombrie 2023, va avea loc o eclipsă de Lună în Scorpion, care afectează Taurul, Leul și Vărsătorul. Această eclipsă este ultima ce are loc într-un semn zodiacal fix, pentru următorii trei ani, adică până în anul 2026.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Nu poți avea încredere în ceea ce spune

Eclipsa de Lună în Scorpion reprezintă închiderea ciclurilor care au început în ianuarie 2022. Este un capitol de final, cu alte cuvinte, care te îndeamnă să renunți la versiunile tale din trecut – în cazul în care te-ai născut în Taur, Leu sau Vărsător. Prețuiește lecțiile pe care le-ai primit până astăzi.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Elena Udrea, mesaj tulburător de ziua fiicei sale
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ÎNCEPE RĂZBOIUL TOTAL! Alertă la NIVEL INTERNAȚIONAL
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro