Zodiile care vor avea probleme în cuplu în ultimele 2 săptămâni din februarie

de: Emanuela Pană
16 02. 2022

În a doua jumătate a lunii februarie, când Luna intră în opoziție cu Saturn, trei semne din zodiac vor avea probleme în cuplu, ca urmare a situației astrale pe care o traversăm. Nativii vor ajunge să se simtă blocați, înăbușiți. Dacă până acum au crezut că relația lor de cuplu este tot ce au nevoie, acum încep să aibă îndoieli. Cine sunt și ce le recomandă astrele acestor zodii, afli în continuare.

Trei zodii vor avea probleme în cuplu în a doua parte a lui februarie

Trei semne zodiacale se vor confrunta cu probleme în cuplu în a doua jumătate a lui februarie, când Luna intră în opoziție cu Saturn. Deși nu le place să fie singuri, nativii n-au totuși cum să nu se întrebe dacă sunt sau nu în relația potrivită.

În timp ce unii vor constata că nu la partener e problema, alții își vor da seama că persoana iubită nu le înțelege regulile, nevoile și, poate, dorințele sau că, pur și simplu, nu este la nivelul lor. Din acest motiv ajuns să se simtă ca și cum ar fi prinși într-o capcană.

Pentru ei, a doua jumătate a lunii februarie poate veni cu certuri și chiar insulte, situații în care nativii în cauză vor încerca să spună tot ce au pe suflet chiar dacă partenerii de cuplu nu vor fi dispuși să asculte totul. Așadar, haideți să descoperim împreună care sunt semnele zodiacale cu probleme în cuplu în zilele care au mai rămas din februarie.

Citește și: Horoscop februarie 2022. Mihai Voropchievici: „Zodia asta își întâlnește sufletul pereche“

Relațiile în care sunt implicați acești nativi riscă să se destrame

Pești

Opoziţia Lunii cu planeta Saturn va fi momentul în care o parte dintre relațiile în care sunt implicați Peștii riscă să se destrame. A doua parte a lunii februatie va fi tensionată, existând dispute peste dispute și chiar cuvinte jignitoare.

Balanță

În a doua jumătate a lunii februarie, cei născuți sub semnul Balanței luptă pentru a-și reface relația. Opoziţia Lunii cu planeta Saturn îi va face să se simtă confuzi, riscând să ia decizii greșite pe baza unor informații eronate. Întrucât nu au stabilit de la bun început anumite reguli și limite, nativii zodiei Balanță vor avea de lucrat intens la relație.

Leu

Pe nativii zodiei Leu îi va costa scump egoismul în a doua parte a lui februarie, aceștia riscând să rămână singuri chiar în luna iubirii. Din cauză că sunt prea mândri, aceștia nu-și dau seama de ce se petrece chiar sub nasul lor. Nu uita, ți s-a spus și ai fost avertizat de către persoana iubită!