Zodiile care se îndrăgostesc până pe 14 februarie. Vor avea o relație de Valentine’s Day

Zodiile care se îndrăgostesc până pe 14 februarie. Vor avea o relație de Valentine’s Day
Zodiile care se îndrăgostesc până pe 14 februarie.

Se știe că ziua de 14 februarie este un prilej de celebrare a iubirii. Cuplurile din aproape toată lumea sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților, bucurându-se de sentimente intense. Astrele spun că în această zi patru zodii au noroc de Ziua Îndrăgostiților. Astfel că cei care nu și-au găsit un partener se roagă să se numere printre cele patru zodii care au noroc de Ziua Îndrăgostiților. Iată care sunt!

Zodiile care se îndrăgostesc până pe 14 februarie

Astfel au vești importante pentru această perioadă, mai ales că Mercur retrograd influențează zodiile până pe 20 februarie. Însă planeta aflată în retrogradare este temperată de Venus, Saturn și Jupiter. Ele nu reușesc să atragă oportunități de conversații intense, ce dau naștere unor legături speciale. Patru zodii sunt extrem de norocoase.

Leu

Zodia Leu este una dintre beneficiare în perioada aceasta, iar sentimentele se intensifică. Renumiți pentru modul în care gestionează relațiile de parteneriat, nativii din zodia Leu vor avea ocazia de Ziua Îndrăgostiților să treacă la nivelul următor și își vor oficializa relațiile. Jurămintele ar putea să fie reînnoite în cazul în care au un cuplu. Cei singuri își vor găsi cu siguranță o modalitate de a găsi un nou partener.

Balanță

Nativii din zodia Balanță au un farmec aparte, astfel ele nu vor trece neobservate pe 14 februarie. Ele dau dovadă de romantism, alături de un spirit creativ și ideile inedite pentru a petrecerea timpului liber. Nativii ar putea să se transforme în adevărați cuceritori de Ziua Îndrăgostiților sau să își recâștige partenerul cu gesturi speciale.

Scorpion

Scorpionii vor reuși să iasă din umbră și să se bucure de intimitate, în ciuda unei perioade tulburi. Ziua Îndrăgostiților este acel moment oportuni pentru ei, de a spune lucrurilor pe nume și a exprima ceea ce își dorești în relația de cuplu. Scorpionii vor reuși să își găsească cuvintele și să apeleze la pasiunea sa înnăscută, astfel încât partenerul să fie și receptiv.

Vărsător

Nativii Vărsător nu sunt ei cei mai pasionali, însă cu planeta Venus guvernându-le semnul astral nativii vor trăi clipe neașteptate. Ziua Îndrăgostiților se anunță una a fi perfectă ca să cucerească persoana potrivită pentru ei. Cei care formează deja un cuplu ar putea profita de ocazie să organizeze un moment special pentru partenerii lor.

Dacă vrei să afli și care sunt bărbații din horoscop care oferă dragoste necondiționat, află că sunt patru zodii de bărbați care pun partenera în centrul universului lor. Ei iubesc cu pathos, necondiționat și dezinteresat. Vezi AICI care sunt acestea.

Urmăriți Playtech.ro și pe