12 iul. 2023 | 21:02

Zodiile care se despart la început de august 2023. Nativii care vor fi decepționați în dragoste

Horoscop
Zodiile care se despart la început de august 2023. Nativii care vor fi decepționați în dragoste
Zodiile care se despart la început de august 2023

Astrologii au dezvăluit care sunt zodiile care se despart la început de august 2023. După o perioadă destul de lungă de conflicte, discuții dificile și tensiuni, va veni momentul să pună punct unei povești de iubire pe care credeau că o vor trăi pentru tot restul vieții. Află, din rândurile de mai jos, care sunt nativii care vor fi decepționați în dragoste.

Zodiile care se despart la început de august 2023

În timp ce unele semne ale zodiacului se vor bucura, în următoarele luni, de cea mai frumoasă perioadă a vieții, astrologii au dezvăluit că există unii nativi care, în următoarele săptămâni, vor trăi o mare decepție. Au încercat, au luptat, și-au dorit ca lucrurile să meargă bine și să se bucure de un parteneriat ce va dura pentru tot restul vieții, dar vor fi nevoiți să o ia de la capăt, singuri.

Astrologii au dezvăluit care sunt cele două zodii care vor trece printr-o despărțire dureroasă la început de august 2023. Pentru ei începe un drum lung spre vindecare.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt considerați perfecționiștii zodiacului. Sunt exigenți, meticuloși, veșnic nemulțumiți și consideră că mereu este loc de mai bine. Au pretenții uriașe când vine vorba despre viața lor, din toate punctele de vedere, de la modul în care arată, se comportă, până la felul în care își decorează locuința.

În relația cu partenerul sau partenera de viață, își asumă mai mult rolul de profesor, nu ezită să puncteze de fiecare dată când observă ceva ce îi nemulțumește. Nu mulți rezistă presiunii, iar nativii Fecioară urmează să sufere tocmai din această cauză. Relațiile multor nativi vor ajunge la final în următoarele săptămâni.

Te-ar putea interesa și: Zodiile cu puteri vindecătoare. E bine să le ai aproape, îţi alungă orice boală

Vărsător

Lacrimi amare vor vărsa și cei născuți în zodia Vărsător. În cazul lor, astrologii avertizează că este vorba despre o trădare. Firea lor aparent nepăsătoare, superficialitatea cu care tratează relațiile cu cei din jurul lor îi va îndepărta pe partenerii de viață. Simțindu-se neapreciați, își vor căuta fericirea alături de alte persoane. Adevărul va ieși la lumină chiar în primele zile ale lunii august 2023, va fi o lovitură devastatoare pentru orgolioșii Vărsători.

Te-ar putea interesa și: Zodiile care au infidelitatea în sânge. Nu se pot opri din a flirta, e bine să te fereşti de ele!

Digisport.ro
Decizia luată de FRF în cazul lui Dorinel Munteanu, care a oferit imagini cum rar se văd, la Oțelul - Dinamo
Stirile PROTV
Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Cum sunt înșelați românii. Plătesc mai mult pentru produse false
Spynews.ro
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
PRO TV
Ce i-a făcut P Diddy lui Justin Bieber când acesta era minor. Fanii, șocați: ”Nimeni nu l-a protejat. Nici măcar propria familie”
Adevarul
O creatură nemuritoare poate produce o formă contagioasă de cancer. Fenomenul bizar, urmărit de cercetători
BZI.ro
Carmen Brumă arată senzațional la 47 de ani! Vedeta a dezvăluit ce o ajută să se mențină în formă
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
De nerecunoscut! Cum arată Nicoleta Luciu nemachiată la 44 de ani, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Fanii au dat zoom
Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Pensionarii riscă să piardă sumele primite în plus la recalculare. Milioane de decizii, reanalizate
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Cutremur în cazul Caracal. Ce s-a descoperit acum în casa lui Gheorghe Dincă
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, invitație pentru ROMÂNIA! Nimeni nu se aștepta la anunțul de la KREMLIN
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro