14 ian. 2023 | 15:27

Zodiile care se cred invincibile. Sunt foarte îngâmfate și se uită la toată lumea de sus

Horoscop
Zodiile care se cred invincibile. Sunt foarte îngâmfate și se uită la toată lumea de sus
Zodiile care se cred invincibile

Dintre toți cei 12 nativi ai horoscopului european, iată care sunt cele mai arogante zodii. Aceste persoane trăiesc cu impresia că totul li se cuvine și nu se dau în lături de la nimic, pentru a dovedi că au dreptate. Află, mai jos, de cine trebuie să te ferești.

Top 5 cele mai arogante zodii

Capricorn

Nativul din zodia Capricorn ocupă un loc fruntaș în topul zodiilor care se cred invincibile. Într-un minut îți poate fi cel mai bun prieten, iar după doar câteva secunde se poate transforma în cel mai negru coșmar al tău.

Reprezentantul acestui semn de pământ poate fi parșiv, periculos și meticulos. Știe foarte bine cum și când să atace, fiind o persoană avidă după putere și bani, lucrurile la care ții cel mai mult pe această lume.

Cariera este importantă pentru el și este capabil să facă orice compromis pentru a-și stabiliza statutul social.

Vărsător

Cel născut în zodia Vărsătorului este unul dintre cei mai ambițioși reprezentanți ai horoscopului european. Deși, la suprafață, pare leneș și nepăsător, aceste semne de aer nu se dau bătute până când nu obțin tot ceea ce își doresc.

Zodia Vărsător poate deveni arogantă și îngâmfate, atunci când se află în preajma unor persoane pe care le consideră net inferioare.

Fecioară

Reprezentantul zodiei Fecioară este o persoană rece, calculată și ușor arogantă. Este mânată de ambiție și perfecționism, poate fi schimbătoare și nu vre

Îi place să aibă controlul absolut asupra anumitor situații și se înfurie, atunci când lucrurile nu merg conform propriilor planuri.

Nativul Fecioară nu stă la discuții cu oricine, ci este extrem de selectiv cu persoanele cărora le acordă puțin din timpul său. Cele mai bune arme ale sale sunt indiferența, cuvintele și privirea ce ar putea tăia și

Berbec

Nativul din zodia Berbec nu putea lipsi din acest clasament, susțin anumiți cârcotași. Reprezentantul primei zodii de foc a horoscopului european este o persoană recalcitrantă, exuberantă, puternică și dominantă.

Este obișnuită să fie centrul universului celor din jurul său, adoră să fie în centrul atenției și nu afișează niciun pic de modestie. Este încrezător în propriile forțe, iar unii ar putea spune că este de-a dreptul arogant.

Scorpion

Nativul din zodia Scorpion este puternic și pasional. Nu acceptă un refuz ca răspuns și recurge imediat la asul său din mânecă – răzbunarea. Este arogant, îngâmfat, puternic și imposibil de manipulat. Dacă l-ai călcat pe coadă, va face tot posibilul pentru a te umili.

 

Parteneri
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Mașinile diesel devin istorie. Motorina nu mai este rentabilă în benzinării
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
BANII românilor sunt verificați. Statul CONFISCĂ tot. Legea pe care ești obligat să o respecți
Capital.ro
Românii care pot primi de la stat până la 12.000 de lei. Trebuie doar să depună o cerere
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
PENSIE de 24.000 de lei. Cine va PRIMI acești BANI
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro