Zodiile care primesc binecuvântare până la Sfânta Maria. Vor fi protejate de o aură divină în următoarea lună

de: Bișinicu Andreea
15 07. 2023

Marți, 15 august 2023, creștinii ortodocși celebrează Sfânta Maria. Verifică, mai jos, cum le va merge zodiilor horoscopului european în următoarea lună. Care sunt zodiile care vor avea parte de mult noroc.

Ce zodii au noroc până la Sfânta Maria

Taur

Nativul din zodia Taur are parte de o primăvară de vis. Te bucuri de faptul că te poți bucura de o vacanță binemeritată alături de cei dragi. La actualul loc de muncă ai parte de mici conflicte, însă nimic ce nu poate fi rezolvat, ulterior.

Nativii care sunt singuri vor avea șansa de a cunoaște persoane noi și interesante, care le vor curta. Cei care sunt implicați într-o relație serioasă se gândesc să treacă la următorul nivel. Unii s-ar putea logodi cât de curând.

Gemeni

Sfârșitul lunii mai și începutul lunii iunie reprezintă perioada în care se desfășoară zodia Gemeni, motiv pentru care vei avea noroc pe toate planurile.

Este timpul ca tu să strălucești. Îți va merge bine la job, vei primi o ofertă la un alt loc de muncă sau ai putea să primești o mărire de salariu care te va mulțumi din punct de vedere financiar. Cu dragostea stai foarte bine și îți faci planuri de căsătorie.

Citește și Zodiile care au cel mai mare noroc din iunie până în august 2023. Vor avea o vară cu multe reușite

Rac

Nativul din zodia Rac va avea parte de noroc pe toate planurile în următoarele 30 de zile. Ai planuri mari să pleci într-o excursie alături de cei mai buni prieteni, iar la actualul loc de muncă te vei remarca prin seriozitate, responsabilitate și rezultate incredibile.

Balanță

Nativul din zodia Balanță se va bucura de o lună minunată, senină și plină de vești bune. Ești o persoană credincioasă și miloasă, motiv pentru care te înțelegi foarte bine cu cei din jurul tău.

Ești sincer, loial, bun și vesel, reușești întotdeauna să pui un zâmbet pe chipurile celor din jurul tău. Până la sărbătoarea de Sfintei Maria, astrologii sunt de părere că ți-ai putea schimba jobul sau ai putea fi promovată.

Vei primi mai mulți bani, iar beneficiile tale vor fi mult mai mari. Toți te vor invidia. Posezi capacități de lider și ești respectat de cei din jur.

Citește și Zodiile care dau lovitura în luna mai. Vor avea 30 de zile de vis