21 nov. 2022 | 09:46

Zodiile care îți sunt cele mai bune prietene, în funcție de data nașterii. Cu ce nativi te înțelegi cel mai bine

Horoscop
Zodiile care îți sunt cele mai bune prietene, în funcție de data nașterii. Cu ce nativi te înțelegi cel mai bine
Zodiile care îți sunt cele mai bune prietene, în funcție de data nașterii

Se vorbește de cele mai multe ori despre compatibilitatea pe plan amoros, dar știm prea bine că nu acestea sunt singurele relații importante din viața unui om. Astrologii au dezvăluit zodiile care îți sunt cele mai bune prietene, în funcție de data nașterii. Află care sunt semnele zodiacului în care poți avea cea mai mare încredere.

Berbec

Cei mai buni prieteni ai nativului Berbec sunt cei născuți în zodiile Berbec și Gemeni. Nu vor putea face niciodată casă bună cu un partener sau parteneră de aceeași zodie, dar vor fi prieteni pe viață, iar cu Gemenii se vor distra de minune, având același simț al umorului și același mod de a se relaxa.

Taur

Pentru Taur, cei mai importanți oameni din cercul de prieteni tind să fie Racii și Fecioarele.

Fecioarele – pentru că vor să aibă alături doar persoane de încredere, care vor avea mereu un sfat bun de dat. Racii le sunt camarazi, cei alături de care se pot simți cel mai în largul lor.

Gemeni

Gemenii au o compatibilitate intelectuală uriașă cu cei născuți în zodia Balanță. Ies împreună la filme, vizitează muzee, merg la teatru și în vacanțe. A doua zodie cu care nativul Gemeni leagă o prietenie frumoasă este Leul – ambele zodii iubesc atenția, însă nu vor fi niciodată în competiție.

Rac

Când întâlnesc o persoană născută în zodia Pești, prietenia va fi cel mai natural lucru pentru Raci, fiindcă vorbim despre două zodii empatice ce își vor găsi refugiul în această relație. Racul și Capricornul sunt semne opuse. Dar, fiind cele două dintre cele mai responsabile semne din zodiac, aceste două formează o pereche uimitoare ca prieteni.

Leu

Leul face pereche bună, ca amic, cu nativii Săgetător și Balanță. Când sunt lângă un Săgetător, sunt de neoprit, în timp ce Leul și Balanța se apreciază pentru felul de a fi și deciziile pe care le iau în viață.

Fecioară

Fecioarele sunt mereu atente la problemele și nevoiele altora, dar cine îi consolează pe acești nativi în momentele dificile? Racii! Fecioarele urăsc să ceară ajutor, dar Racul este întotdeauna acolo înainte de a fi nevoite chiar să ceară.

Când vine vorba despre nativii Scorpion, aceasta va fi zodia în care Fecioara va avea încredere să își spună secretele.

Balanță

Balanța face echipă bună cu Taurul – două personalități puternice, bine conturate, ce iubesc frumosul. Nu vor duce niciodată lipsă de subiecte de discuții. Acești nativi leagă prietenii frumoase și cu cei născuți în zodia Vărsător.

Scorpion

Scorpionii sunt prieteni buni cu Berbecii – ambele semne fiind conduse de Marte – și cu Taurii – caractere opuse, dar care apreciază autenticitatea și sinceritatea.

Săgetător

Peștii și Berbecii le sunt cei mai apropiați oameni din cercul de prieteni. Peștii îi vor încuraja mereu să își urmeze visul, oricât de dificil ar părea, în timp ce Berbecii le sunt alături la fiecare obstacol ce trebuie depășit.

Capricorn

Pentru nativul Capricorn, astrologii spun că cei mai buni prieteni sunt oamenii născuți în zodia Fecioară sau Vărsător.

Vărsător

Socialibili, puși mereu pe glume, Vărsătorii fac pereche bună cu Gemenii. Vărsătorul este prieten bun și cu Leul, deoarece știu cum să se încurajeze reciproc și să-și acorde reciproc spațiu.

Pești

Peștii sunt printre puținele dintre cele 12 semne ale zodiacului ce pot vedea dincolo de exteriorul dur al Scorpionilor. Acești nativi leagă prietenii strânse și de lungă durată și cu Capricornii.

Parteneri
Se spală sau nu în a treia zi de Paște? Ce spun preoții despre Marțea Albă
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Dușmani din cauza moștenirii. Copiii lui Adrian Păunescu se ceartă pe avere
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Putin a dat ORDIN. Armele nucleare ale Rusiei...
Capital.ro
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive în mai multe oraşe din ţară
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Anunțul AȘTEPTAT de TOȚI pensionarii! VIN TALOANELE MĂRITE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro