Zodiile care fac orice pentru bani şi putere. Sunt parşive, de ele trebuie să te fereşti

Zodiile care fac orice pentru bani şi putere. Sunt parşive, de ele trebuie să te fereşti
Zodiile care fac orice pentru bani si putere

Dintre toți reprezentanții horoscopului european, există cinci zodii care ar face orice pentru bani și putere. Sunt inteligenți, calculați, reci și ambițioși. Le place să plănuiască totul până la cel mai mic detaliu și nu se dau în lături de la nimic pentru a-și atinge țelurile. Verifică și tu, mai jos, dacă te numeri printre ei.

Top cinci cele mai parșive zodii

Capricorn

Nativul din zodia Capricorn are o fire tare schimbătoare. Într-un minut îți poate fi cel mai bun prieten, iar după doar câteva secunde se poate transforma în cel mai negru coșmar al tău. Sunt parșivi, periculoși și meticuloși. Știu foarte bine cum și când să atace.

Ești avid după bani și putere, lucrurile la care ții cel mai mult pe această lume. Cariera este importantă pentru tine și ești capabil să faci orice compromis pentru a-ți stabiliza statutul social.

Fecioară

Nativul din zodia Fecioară este cunoscut drept perfecționistul horoscopului european. Îți place să demonstrezi că ești cel mai bun, indiferent de domeniul în care activezi.

Cu toate acestea, ambiția te poate orbi câteodată și îi poți trăda pe cei din jurul tău, doar pentru a obține ceea ce îți dorești cu orice preț.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt printre cei mai ambițioși reprezentanți ai horoscopului european. Deși, la suprafață, par leneși și nepăsători, nativii Gemeni nu se dau bătuți până când nu obțin tot ceea ce își doresc.

Iubesc banii și nu se opresc la nimic, atunci când și-au pus în cap un anumit țel. Uită de moralitate și de justiție, dacă pun ochii pe un anumit trofeu, indiferent de natura sa.

Leu

Regele autoproclamat al zodiacului are destule hibe, spun astrele. Deși este o persoană dominantă, puternică și gălăgioasă, orgoliul nativului Leu nu are limite și este imposibil a fi măsurat.

Ești duplicitar și extrem de periculos, iar oamenii din jurul tău se plâng de faptul că i-ai putea trăda în doar câteva secunde, dacă acest lucru va acționa în avantajul tău.

Vărsător

Nativul din zodia Vărsător ocupă un loc fruntaș în clasamentul celor mai parșive zodii din horoscopul european. Este greu de manipulat și ușor de iritat. Nu uită și nu iartă nimic, iar cei care nu îi sunt prieteni îi devin, automat, dușmani.

Urmăriți Playtech.ro și pe