Zodii cu noroc în octombrie 2022. O vor duce regește!

Zodii cu noroc în octombrie 2022. O vor duce regește!
Zodii cu noroc în octombrie 2022. Cine sunt cele mai binecuvântate semne zodiacale în a doua lună de toamnă.

Zodii cu noroc în octombrie 2022. Ai remarcat în ultima perioadă de timp că lucrurile încep să se așeze în viața ta? Ei bine, există o explicație foarte logică în astrologie pentru care are loc acest fenomen. Mercur retrograd este aproape de sfârșit și intrăm în sezonul Balanței. Este o perioadă în care toți oamenii pun accent pe parteneriat, conexiune și relaționare, indiferent de natura ei. Există, totuși, unele semne zodiacale care vor avea o lună mai bună decât restul zodiilor.

Zodii cu noroc în octombrie 2022

Zodii cu noroc în luna octombrie. Luna octombrie 2022 anunță o perioadă de maximă energie pentru toate zodiile. Însă nu toate vor avea parte de noroc pe mai multe planuri. Există unele semne zodiacale care se vor bucura de protecția divină în cea de-a doua lună de toamnă. Este vorba despre persoanele născute în zodiile Gemeni, Balanță și Vărsător.

Gemeni. Căutările Gemenilor dau, în sfârșit, rezultate. După o retrogradare agitată a lui Mercur, persoanele născute în acest semn zodiacal se reconectează cu sinele. Soarele trece prin a cincea casă a plăcerii, a întâlnirilor și a creativității. Acum este momentul perfect pentru Gemeni ca să investească într-un nou proiect, să meargă la concerte sau să învețe să facă ceva nou.

Gemenii vor acorda o atenție deosebită locului de muncă în luna octombrie, însă nu vor ignora familia și partenerul. De altfel, orice lucru care le va stimula latura artistică va fi pe placul acestei zodii. Nativii vor fi dornici să creioneze noi legături cu persoane cu care nu au interacționat anterior, să socializeze și să flirteze, potrivit horoscopului lunii octombrie 2022.

Cum va decurge luna octombrie pentru aceste zodii

Balanță. Agenda socială a Balanței este plină. Nativii vor socializa în luna octombrie mai mult decât au făcut-o pe durata întregului an. Soarele se va deplasa prin prima casă, cea a sinelui. Toți ochii vor fi îndreptați cu dragoste către Balanță în această perioadă de timp. Drept urmare, este momentul perfect pentru a forma noi relații.

Va fi, totuși, important ca aceste zodii să își amintească importanța timpului petrecut cu sine. Chiar dacă luna octombrie va fi una aglomerată, persoanele născute sub acest semn zodiacal trebuie să pună accent și pe activitățile care le aduc plăcere.

Vărsător. Cunoștințele noi vor reprezenta principala prioritate pentru Vărsător în octombrie 2022. Soarele va tranzita casa a noua a acestui semn zodiacal, motiv pentru care nativii vor fi mai atenți la sistemele lor de credință și la informațiile pe care le îmbrățișează.

Este o lună perfectă pentru aceste persoane să își extindă orizonturile. Și nu doar din punct de vedere profesional! Este perioada potrivită pentru ca acești nativi să se conecteze cu ceilalți prin intermediul ideilor de viață pe care le au în comun.

Urmăriți Playtech.ro și pe