10 oct. 2023 | 15:53

Zodii care se despart în 2024. Anul începe cu vești proaste pentru acești nativi

Horoscop
Zodii care se despart în 2024. Anul începe cu vești proaste pentru acești nativi
Toată lumea știe că cea mai grea parte într-o relație este despărțirea!

Ca orice situație, chiar și o relație are un început și un sfârșit. Conform astrologilor, se pare că anul viitor nu va fi unul bun pentru anumite zodii. Așa că, citește mai departe și află care sunt aceste zodii care se despart în 2024, este un anunț care începe cu vești proaste pentru acești nativi.

Orice relație are un început și un sfârșit

Toată lumea știe că cea mai grea parte într-o relație este despărțirea, deși se spune că împăpcarea este este partea frumoasă. Dar cum poți fi sigur că această poveste de dragoste nu s-a terminat pentru totdeauna?

Află despre: Zodiile feminine care scapă de orice problemă de sănătate. Totul intră pe făgaş normal la final de octombrie 2023

Relațiile pot fi incredibil de complexe, motiv pentru care unele rezistă, altele nu. iar conform astrelor, se pare că vor exista zodii care se despart în 2024. Așadar, citește mai departe, și vezi dacă nu cumva semnul tpu se află în lista cu zodii care se despart în 2024.

Care sunt aceste zodii care se despart în 2024

Deși nu ar trebui să te întorci niciodată la un tipar de relație toxică sau să te întorci la un fost iubit care nu te respectă, o despărțire poate oferi ambelor părți timp pentru a respira și a se împăca cu ceea ce își doresc cu adevărat.

Află care sunt: Cele trei zodii cu IQ de invidiat. Învârt orice situaţie în favoarea lor, au inteligenţa în sânge

Petrecerea timpului separat, reflectând la ceea ce a fost și ce a plecat, poate pune în lumină ceea ce nu am văzut înainte, făcându-vă să vă dați seama că poate erați mai bine împreună decât ați crezut inițial.

Fie că visezi să te reîntâlnești cu fostul tău iubit sau pur și simplu verifici de două ori să vezi dacă a trecut peste relație înaintea ta, iată care sunt semnele că încă nu te-a uitat cu siguranță, în funcție de semnul lor zodiacal:

Berbecii fac parte din lista cu zodii care se despart în 2024

Dragostea e în aer, iar tu ești aici pentru ea nativule din Berbec. Vei avea parte de întâlniri interesante și conexiuni stimulante pe tot parcursul anului, iar asta se potrivește de minune spiritului tău aventurier.

Oricât de intensă ar fi dragostea ta, nu vei ezita să elimini influențele toxice și negative. Deși, iată un avertisment pentru tine, februarie s-ar putea să nu fie cea mai ușoară călătorie.

Dar nu-ți face griji, vei întâlni și momente frumoase și pasionale, îmbrățișând nebunia vieții. Aprilie, mai ales, îți va aduce surprize fericite. Și da, pasiunea aduce cu ea partea ei de dramă, dar hei, îți place să iubești intens lucrurile!

Gemenii vor avea parte de urcușuri și coborâșuri în 2024

Gemeni, primul trimestru din 2024 va fi incitant cu planuri de căsătorie, iar pentru cei singuri, vor fi câteva întâlniri noi. Dragostea este în destinul tău și nu te va părăsi.

În plus, cireașa de pe tort este că Venus în semnul tău din 11 aprilie până pe 7 mai te va face mai seducătoare și mai atrăgătoare, iar în mai se va vorbi chiar de căsătorie sau de întâlniri.

Citește despre: Zodiile care câştigă bani în a doua săptămână a lunii octombrie. Se schimbă tot pentru aceşti nativi, vine timpul lor

Iunie și începutul lui iulie vor fi picante, pentru că Venus retrograd, din 23 iulie până pe 3 septembrie, îți va impune o perioadă de reflecție, în ciuda momentelor de euforie din august.

Vei găsi momente mai bune în noiembrie, unde romantismul va triumfa, dar celelalte luni vor fi mai dificile și vor fi necesare schimbări.

Zodia Fecioară în lista cu zodii care se despart în 2024

Fecioară, anul 2024 va începe provizoriu, dar te vei recupera în februarie. Dragostea este un drog pentru tine și vei deveni curând dependent de ea, mai ales în lunile martie, aprilie și mai.

Din iunie și până în septembrie, veți intra într-o fază de închidere care vă va aduce o perioadă de descurajare. Între august și septembrie, inima ta nu va fi la îndemână, ceea ce înseamnă că ai putea găsi dragostea vieții tale.

Această cale a spiritului și a sufletului are și părți pozitive, căci în jurul datei de 15 octombrie ar putea începe discuțiile despre căsătorie.

Digisport.ro
Unde s-a angajat Neil Lennon, după ce n-a rezistat decât 6 meciuri în România
Stirile PROTV
Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Ce scria CIA despre Nicolae Ceaușescu în ultimele sale zile de viață. Spionii din timpul Revoluției
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
O bancă celebră pune pe liber mii de oameni. Angajați care rămân pe drumuri
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
România și Ungaria sunt obligate. S-a dat ordin de la UE. Am ajuns de râs în Europa
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro