Zodii care iubesc primăvara – căror nativi li se potrivește de minune acest anotimp

Zodii care iubesc primăvara – căror nativi li se potrivește de minune acest anotimp
Zodii care iubesc primăvara

Cu toții avem un anotimp preferat din anumite motive. Fie că este ziua noastră de naștere, iubim căldura sau frigul sau avem un eveniment important în acea perioadă, preferăm un anotimp mai mult față de celelalte. Ei bine, următoarele zodii iubesc tot ce ține de primăvară. Anotimpul în care răsare soarele, înfloresc ghioceii și tot ce este verde, se topește zăpadă și totul revine la viață este preferatul lor.

Zodii care iubesc primăvara

  • Berbec

De cele mai multe ori, primăvara vine doar cu vești bune și bucurii pentru berbeci. Pe plan profesional au mereu succes și se descurcă cu orice fel de provocare. Ei sunt cei ce se bucură nespus atunci când văd primul ghiocel înflorit, semn că primăvara începe iar starea lor de bine revine la normal. Iubesc tot ce ține de primăvară și mai ales vremea, atunci când se încălzește.

„Primăvara se afirmă în modul ei personal, atât de zgomotos și limpede încât grădinarul pare să fie doar un instrument, nu compozitorul.” – Geoffrey B. Charlesworth

  • Rac

Pentru nativii din zodia rac, este cea mai bună perioadă din an. Acum sunt motivați să exceleze în domeniilor lor, atât pe plan profesional cât și pe celelalte planuri. Schimbarea vremii le schimbă și atitudinea. Atunci când răsare soarele, li se încarcă și bateriile. Se simt mult mai energici și dornici de muncă. De asemenea, intuiția le este de mare ajutor celor din zodia rac. Cei din această zodie sunt mai dispuși ca niciodată să-și asume riscuri, mai ales primăvara.

„Oamenii mă întreabă ce fac iarnă când nu joc baseball. O să-ți spun ce fac. Mă holbez pe fereastră, privind afară și așteptând primăvara.” – Rogers Hornsby

Zodii ce iubesc primăvara

  • Pești

În timpul primăverii, peștii se întorc la lucrurile care contează cu adevărat pentru ei, dar pe care le-au ignorat în ultima perioadă. Pentru ei, primăvara este un prilej de a lua totul de la capăt și de a lucra mai mult la propria persoană. În timpul primăverii, lucrează la visurile lor și încearcă să obțină lucrurile la care au visat mereu. Este o perioadă în care se concentrează doar pe ei și pe țelurile lor.

„Primăvara ne amintim de inocența noastră. Vara ne reamintește exuberanță. Toamna ne readuce în minte venerația. Iarna ne rememorăm perseverența.” – Yoko Ono

  • Taur

Pentru cei din zodia taur, primăvara este perioada în care se simt cel mai bine. Schimbările de temperatura, zilele mai lungi și soarele pe cer le ridică moralul instantaneu. Totul înflorește și devine verde, cum să nu te simți mai bine?

„Oricât de bătrâni și neputincioși am fi, întotdeauna vom aștepta cu nerăbdare primăvară. Cine poate să reziste sentimentului de bucurie și de fericire de care ești animat atunci când participi la renașterea ei?” – Anonim

  • Gemeni

Cu toate că este o zodie născută în timpul verii, o parte din nativii gemeni preferă primăvara. Se simt mult mai energici și plini de viață, iubesc tot ceea ce ține de primăvara. De asemenea, acest anotimp este un prilej pentru ei să se bucure de mai mult timp cu familia și cei dragi.

„Primăvara e modul în care natura ne spune Să înceapă petrecerea!”– Robin Williams

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI