Zodia care va plânge cu lacrimi amare după jumătatea lui octombrie 2023. Va avea parte numai de probleme, e greu încercată de soartă

de: Sabina Anastasia
05 10. 2023

Astrologii au vorbit despre tranzițiile ce vor avea loc în plan cosmic și cum vor afecta nativii în următoarele săptămâni. Unul dintre cele doisprezece semne zodiacale va avea foarte mult de suferit în a doua parte a lui octombrie 2023. Nativii se vor confrunta cu probleme dificile.

Sezonul eclipselor în octombrie 2023

Dacă ai profitat de luna septembrie 2023 și ai văzut-o ca pe o oportunitatea de a te recupera și de a te organiza, ai procedat foarte bine, spun astrologii. În octombrie 2023, sezonul eclipselor se întoarce pentru a agita din nou lucrurile – în mod deosebit pentru una dintre zodii.

Mercur a intrat deja în Balanță, acordând sprijin nativilor în ceea ce privește conexiunile sociale și romantice. Cu toate acestea, odată cu manifestarea planetei Venus, mereu în căutare de plăcere, veștile bune vor fi de scurtă durată pentru cei născuți în zodia Balanță, spun astrologii.

Energia haotică a sezonului eclipselor va fi solicitantă din punct de vedere fizic, mental și emoțional pentru persoanele născute în semnul zodiacal al Balanței. Marte va intensifica tensiunea din aer, însă cel din Scorpion le va da nativilor puterea de a depăși, în cele din urmă, obstacolele.

Balanțele trebuie să ia o decizie majoră

Astrologii spun că a doua jumătate a lunii octombrie 2023 nu aduce vești deloc plăcute nativilor din Balanță. Ar fi bine să renunțe la idealurile și așteptările nerealiste, fiindcă vor avea mult de suferit – atât pe plan social, cât și pe plan romantic.

Citește și: Horoscop 5 octombrie 2023. Zodia care va fi trădată de cineva drag, se anunţă o zi de joi grea

În semnul zodiacal al Balanței va avea loc o puternică eclipsă solară, ceea ce se traduce prin schimbarea unei direcții. Ca atare, ai putea să te regăsești la o răscruce de drumuri într-un domeniu important din viața ta, dacă te numeri printre nativii născuți în această zodie.

Vor avea de suferit din cauza aparențelor

Imaginea ta de sine și bunăstarea de care te bucuri, inclusiv pe plan financiar, sunt strâns asociate de această schimbare. Astrologii prevăd lacrimi amare pentru tine, în a doua parte a lui octombrie 2023, din cauza faptului că te-ai lăsat înșelat de aparențe. Încearcă să analizezi ce se întâmplă în spatele scenei.

Citește și: Zodiile care îşi pierd cumpătul repede. Nu le supăra, vei fi certat imediat!

Pe durata eclipselor, Venus, guvernatorul tău planetar, va călători prin zona ta de odihnă și spiritualitate. Astfel, vei avea parte de experiențe deosebit de importante. Vei fi greu încercat de soartă, spun astrologii, însă trebuie să crezi în sistemul tău de valori pentru a face față provocărilor.