05 oct. 2023 | 08:15

Horoscop 5 octombrie 2023. Zodia care va fi trădată de cineva drag, se anunţă o zi de joi grea

Horoscop
Horoscop 5 octombrie 2023. Zodia care va fi trădată de cineva drag, se anunţă o zi de joi grea
Horoscopul zilei de joi, 5 octombrie 2023

Horoscopul zilei de joi, 5 octombrie 2023, aduce vești importante pentru mulți nativi din zodiac. Playtech Știri îți aduce astăzi cele mai precise predicții și cele mai de încredere sfaturi de astrologie pentru zodia ta în probleme de sănătate, dragoste sau bani.

Horoscop zilnic joi, 5 octombrie 2023

Berbec

Planetele se vor afla astăzi în armonie, ceea ce le va permite acestor nativi să aibă o activitate fructuoasă la locul de muncă și în domeniul social, dar în același timp să se bucure de liniște interioară și de seninătate. Va fi o zi bună pentru a lua inițiative sau pentru a își asuma unele riscuri.

Taur

Taurii vor avea parte astăzi de o zi extrem de bună și inspirată în ceea ce privește chestiunile materiale și financiare, un domeniu în care eforturile lor se vor dovedi fructuoase. Pot avea parte și de unele surprize care le vor aduce bucurii mari.

Gemeni

După câteva zile de mai multă instabilitate sau incertitudine, nativii din zodia Gemeni se vor bucura astăzi de o zi pozitivă și promițătoare pentru afaceri, dar și pentru relațiile cu partenerul de viață. Norocul va fi cu ei atunci când vor trebui să lupțe pentru lucrurile pe care și le doresc cel mai mult.

Rac

Luna va începe să tranziteze astăzi semnul lor și acest lucru i-ar putea face pe Raci mai sensibili decât sunt deja, însă este important să știe să o canalizeze bine și să nu se lase ghidați de partea mai instabilă și haotică a naturii lor. Atenție la deciziile luate!

Leu

Acești nativi vor avea parte de o mare dezamăgire astăzi din partea unei persoane apropiate care îi va face să se simtă extrem de triști. Vor avea impresia să totul se prăbușește, însă este important să privească cu încredere spre viitor.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară vor avea o zi foarte inspirată sau norocoasă dacă sunt implicați în afaceri sau vânzări în general. Vor reuși aibă parte de unele realizări profesionale sau materiale, dar acestea vor veni mai degrabă cu un efort constant decât cu noroc. Vor primi triumfuri sau recunoașteri meritate.

Balanță

Mercur va începe să tranziteze astăzi semnul Balanței și le va întări mai ales activitatea intelectuală, abilitatea și istețimea atunci când vine vorba de relaționarea cu ceilalți și de confruntarea cu viața. Va fi un tranzit favorabil pentru ei, care va dura câteva săptămâni și vor putea găsi soluția la multe probleme sau dileme care simt că îi blochează acum.

Scorpion

Circumstanțele îi vor forța pe acești nativi să facă unele sacrificii legate de dragoste sau de familie, dar astăzi este o zi foarte favorabilă din punct de vedere planetar, astfel că acest gest va avea o răsplată sau va da roade mai mari decât se așteaptă. În realitate, va fi o zi bună chiar dacă nu se simte așa.

Săgetător

Acești nativi vor avea succes în tot ceea ce își vor propune să facă astăzi, mai ales atunci când vine vorba de locul de muncă, Vor avea parte de recunoaștere din partea superiorilor și este foarte posibil să aibă parte și de o mărire salarială.

Capricorn

Capricornii trebuie să lupte astăzi prima dată împotriva lor, pentru că, deși în exterior poți afișa cel mai frumos zâmbet și poți face pe roicină să râdă, în adâncul sufletului se simt deprimați și abătuți din cauza unei dezamăgiri sentimentale sau pur și simplu pentru că lucrurile nu merg așa cum și-au dorit. Este nevoie de un pic mai multă răbdare.

Citește și: Horoscop rune octombrie 2023. Mihai Voropchievici anunță zodiile care au protecție divină

Vărsător

Înțelepciunea este una dintre cele mai mari virtuți ale acestor nativi, deși nu au tendința de a o scoate la iveală prea des. Dar astăzi astrele sunt în armonie și vor reuși să aibă o zi extrem de productivă și si să pună bazele unui succes foarte apropiat tocmai grație acestui aspect.

Pești

Peștii își pun prea multe speranțe în persoanele cu care se implici, dar care ajung să îi dezamăgească și uneori chiar să se întoarcă împotriva lor. Vor trăi o astfel de situație astăzi, dar vor învăța și o lecție care le va face mult bine în această perioadă.

Citește și: Horoscop Cristina Demetrescu până pe 15 octombrie 2023. Zodiile care vor avea multe necazuri

Digisport.ro
Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Sorin Bontea, juratul de la MasterChef, n-a prea trecut pe la școală: Am citit câteva cărți
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Serialul care face furori în toată lumea. Declarații exclusive ale actorilor
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Cutremur în România. Victor Ponta a primit verdictul. Ce au ordonat judecătorii
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro