Zodia care va fi trădată de cine se aștepta mai puțin în 2022. Va fi un an de coșmar

Zodia care va fi trădată de cine se aștepta mai puțin în 2022. Va fi un an de coșmar
Ce zodie o să aibă parte de surprize neplăcute în 2022

Anul 2022 este unul condus de karma, astfel că unii nativi trebuie să își rezolve problemele din trecut și bagajul emoțional care îi urmărește deja de ceva timp. În timp ce anumite persoane o să culeagă roadele lucrurilor bune, altele o să se confrunte cu mai multe probleme.

Ce zodie o să fie trădată de apropiați

Se pare că problemele pentru Săgetători nu au rămas în 2021, chiar dacă s-a încheiat ciclul karmic. În cazul în care acești nativi își dau seama că nu au găsit soluții pentru tot ce îi apasă, atunci totul se poate agrava în următoarele luni.

„Săgetătorul încheie ciclul karmic în 2021, la graniţă cu 2022, eclipsa din 4 decembrie, au venit exact pe Săgetător. Dar în 2022, pentru că rămâne Lilith în Gemeni, probleme care nu s-au rezolvat se pot agrava.”, a explicat Mariana Cojocaru, la Antena 3.

An dificil pentru Săgetători. Ce trebuie să știe aceștia

Cei guvernați de acest semn zodiacal trebuie să fie extrem de atenți la persoanele pe care le au în jur. Ei se pot confrunta cu trădări dacă nu fac alegerile corecte. De asemenea, este necesar ca nativii să aibă grijă de cariera lor, mai ales pentru că pot să fie trași înapoi.

„Pot apărea trădări, înşelări, preşuri trase de sub picioare. Lilith rămâne într-o zonă de atenţionare. Cariera, pentru că ei sunt foarte abili, pentru cei care au idealuri imediate, poate fi trasă înapoi.”, a mai spus astrologul.

Ce o să se întâmple

Nici Capricornii nu scapă de numeroase probleme. Aceștia sunt urmăriți de trădări din primăvară. Nativii pot să întâmpine provocări atunci când vine vorba despre relații, în cazul în care nu au rezolvat tot ce îi apăsa în trecut.

„Venus este în exaltare în Capricorn, dar retrograd nu prea poate să se manifeste cum şi-ar dori. Venus este şi planeta artiştilor.

Se spune, în astrologia veche, că nu este foarte bine să se nască copiii pe Venus retrograd pentru că acolo sunt anumite aspecte.

Este un an care, dacă şi-au rezolvat chestiuni care ţineau de relaţii, în 2022 se pot reface, chiar în singurătate. Din primăvară pot să apară trădări.”, a mai zis Mariana Cojocaru.

Cu acestea fiind spuse, Capricornii trebuie să aibă grijă la viața amoroasă, ținând cont că problemele care țin de relații pot să apară și în 2022 dacă nu au fost găsite rezolvări. În același timp, Săgetătorii pot să fie înșelați de persoanele de la care nu se așteaptă la așa ceva, așa că 2022 aduce surprize neplăcute.