06 oct. 2023 | 11:30

Zodia care va avea cinci ani de ghinion. Profeție teribilă pentru acești nativi. Din noiembrie 2023 începe coșmarul

Horoscop
Zodia care va avea cinci ani de ghinion. Profeție teribilă pentru acești nativi. Din noiembrie 2023 începe coșmarul
Zodia care va avea mult ghinion în următorii cinci ani

Cunoașterea semnului nostru zodiacal și, prin intermediul acestuia, posibilitatea de a afla predicția astrele, ne poate ajuta să ne înțelegem pe noi înșine și să descoperim motivele din spatele unor decizii sau comportamente ale noastre. Haide să vedem, așadar, ce sen zodiacal va avea mult ghinion în anii următori.

Semnul zodiacal ce va avea mult ghinion în următorii cinci ani

Predicțiile astrologice relevă faptul că multe dintre zodii se vor confrunta cu perioade nefaste până spre finalul anului. Cu toate acestea, există un semn zodiacal dintre toate care va bifa ghinion după ghinion.

Începând din luna noiembrie, acești nativi trebuie să se aștepte la ce este mai rău, pe mai multe planuri, și să ia totul cum vine ca atare.

Vărsător

Această zodie este semnul care se va confrunta cu greul în anii ce vor urma. Deși nativii sunt capabili să se adapteze și să accepte toate schimbările care apar în viața lor, în timp scurt, se pare că viitorul nu sună deloc bine pentru aceștia, în toate domeniile mai importante: dragoste, bani și sănătate.

În ceea ce privește situația amoroasă, cei care sunt într-o relație vor avea parte de multe certuri cu partenerul, iar comunicarea va deveni din ce în ce mai defectuoasă. Iar acolo unde nu există sentimente suficient de puternice și o legătură sănătoasă și stabilă între cele două persoane, nu vor reuși să găsească echilibrul necesar, ceea ce va duce, inevitabil la o ruptură.

Citește și: Cele 3 zodii care se pot despărți până în decembrie. Vin vremuri grele și multe probleme

Banii vor ”fugi” de ei

Atunci când vine vorba despre partea financiară, deciziile luate recent vor avea repercursiuni importante asupra viitorului. Astfel, mulți Vărsători s-ar putea trezi că investițiile nu aduc deloc roade, ba mai degrabă sunt o cauză pierdută și vor fi nevoiți să se adapteze din mers și să caute noi soluții salvatoare.

Familia are nevoie de aportul lor, astfel că va trebui să facă o schimbare importantă la job, ori, de ce nu, să muncească în plus pentru a suplini găurile. Totodată, economia va fi cuvântul cheie în următorii ani pentru acești nativi.

Cât despre starea de sănătate, astrele le recomandă să efectueze controale regulate și, acolo unde este cazul, mai amănunțite, pentru a fi siguri să sta bine măcar la acest capitol. Este posibil să apară ceva probleme, dar care își vor găsi rezolvare cu un tratament adecvat.

Citește și: Zodia care se poate îmbogăți în octombrie 2023. Va avea mare noroc, atrage banii ca un magnet

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat asta
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia luată chiar azi, 11 mai. O nouă eră
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro