26 iul. 2023 | 10:17

Zodia care riscă să piardă mulţi bani. Cristina Demetrescu: ”Trebuie să fie prudentă”. Horoscopul începutului de august 2023

Horoscop
Zodia care riscă să piardă mulţi bani. Cristina Demetrescu: ”Trebuie să fie prudentă”. Horoscopul începutului de august 2023
Horoscopul începutului de august 2023

Astrologul Cristina Demetrescu spune că prima jumătate a lunii august vine cu vești bune pentru mulți nativi din zodiac. Haideţi să vedem, totuși, ce ne rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte. Ce nativi riscă să piardă sume importante dacă nu sunt prudenți.

Horoscopul începutului de august 2023

Berbec

Acești nativi vor trebui să persevereze mai mult în chestiuni legate de creativitate, sport și tot ceea ce ține de talentul lor dacă vor să aibă rezultate bune. Pe de altă parte, sunt unii nativi care vor avea ceva probleme de sănătate, astfel că vor trebui să fie mai atenți din acest punct de vedere.

Taur

Venus este retrograd și planetele sunt legate de sectorul casei și al căminului, fapt pentru care ar trebui amânate chestiunile legate de artă, frumusețe, estetică.

De asemenea, lucrurile nu stau prea bine nici în ceea ce privește planul amoros, pentru că Taurii sunt predispuși în perioada următoare la suferință. Pentru cuplurile tinere care încearcă să facă un copil, prin anumite metode artificiale, nu este neapărat o perioadă foarte bună.

Gemeni

Acești nativi sunt stresați pe planul comunicării, mai ales pentru faptul că primesc telefoane enervante. Țin conferințe, cursuri, au un program foarte încărcat. Atenție la accidentele domestice!

Rac

Cei din zodia Rac vor trebui să fie ceva mai atenți la finanțe, mai ales atunci când vine vorba cumpărarea sau vânzarea unei locuințe, pentru pentru că s-ar putea să cheltuie mai mult sau să încaseze mai puțin. Trebuie să cântărească foarte bine lucrurile pentru că unele piedici ce apar ar putea fi si bune.

Leu

Nativilor din zodia Leu li se va subția buzunarul pe măsura mândriei, orgoliului, opulenței, ispitelor. A fi ”cineva! costă, astfel că trebuie să fie atenți la ceea ce își doresc cu adevărat.

Fecioară

Fecioarele ascund unele lucruri, preocupări ce le țin în interior, iar orgoliul nu îi lasă pe nativi să comunice. Prin urmare, ele vor deveni extrem de toxice și îi pot consuma pe interior. Nicio zodie nu va fi mai critică decât Fecioara în următoarea perioadă.

Balanță

Este foarte multă aglomerație în viața acestor nativi: prieteni, petreceri, evenimente, nunți, botezuri pe care trebuie să le bifeze, astfel că nu vor mai avea deloc timp pentru ei.

Scorpion

Acești nativi se bucură de o avansare în funcție, dar acest lucru le poate aduce și anumite controverse. Până la urmă, Scorpionul e o zodie care își vede de drum și se bucură de ce primește, fapt pentru care nativii nu vor apleca urechea la răutăți.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător au planuri foarte mari. Idealiști, aceștia visează foarte mult, dar trebuie să rămână cu picioarele pe pământ. S-ar putea să primească unele critici sau cel puțin ar trebuie să le ceară ei de la niște persoane avizate.

Citește și: Zodia pe care trebuie să o ai tot timpul lângă tine. Este loială, va face totul să-ți fie bine

Capricorn

Capricornii nu sunt în cea mai bună formă, nu au energie bună, fapt pentru care este o perioadă în care nu trebuie să facă excese. Unele planuri le-ar putea depăși bugetul, ceea ce le-ar putea aduce frustrări. Trebuie să vină toamna pentru a fi mai lucizi.

Vărsător

Vărsătorul are nevoie de spațiu în această perioadă, motiv pentru care va fi ceva mai irascibil până la jumătatea lunii august. Din cauza asta, cheltuie, consumă resurse, bani, călătorește.

Pești

Peștii vor avea parte de o perioadă dificilă, în care datoriile pe care le au la serviciu se vor suprapune cu unele probleme de sănătate. În același timp, Mercur, Marte sunt pe sectorul partenerilor, mariajelor, existând și niște conflicte, spune Cristina Demetrescu.

Citește și: Horoscopul final de 2023. Chiron retrograd vine cu lecții majore pentru zodii

Parteneri
Cine este românca aleasă cea mai frumoasă femeie din Italia. Luisa va reprezenta țara de adopție în concursul internațional
Redactia.ro
Lacomii care își umplu farfuriile cu vârf la All Inclusive, obligați să mănânce tot sau primesc amendă
Click.ro
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo nu s-a rostit cuvântul «moarte»”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Românii nu se mai pot pensiona. Care sunt noile condiții
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Asasinat prin otrăvire. S-a aflat adevărul despre PUTIN: Îi plăcea să...
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
MILIOANE DE PENSIONARI află adevărul! CNPP raportează o SCĂDERE DRAMATICĂ
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce a transmis influencerul Adrian Elicopter de luptă după ce a fost acuzat că a fost prins beat la volan și că a fugit de Poliție
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro